Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom zasteklitev terase…dovoljenja, cene…

zasteklitev terase…dovoljenja, cene…

pozdravljeni,
kupil sem stanovanje (l.78) v nižjem 4-nadstropnem bloku v LJ, ki je potrebno adaptacij in bi rad eno od dveh teras (1,20mx5,80m) zasteklil, da bi tako povečal velikost sob. A rabim za to kako dovoljenje razen privolitev upravnika in podpisov etažnih stanovalcev???? mi kdo lahko svetuje ali poda kako ceno take zasteklitve + izolacije??? hvala

Jaz sem to naredil pred dvema letoma. Sicer nisem imel take dolžine. Sem dal skrajno levo in desno fiksno okno (da je bilo ceneje, širino fiksnega okna pa takšno, da ga je mogoče še čistit od znotraj), na sredini pa eno dvokrilno okno. Okna s tremi tesnili sem kupil sem pri Remoplastu iz Radelj ob Dravi. Okne se zmontirajo in zapenajo, zunaj in znotraj pa se zaključi z letvami in je to to. Pa imaš dodaten prostor za ropotijo 🙂

Popravil bi te le v delu kjer sprašuješ za privoljenje upravnika. Upravnika z nameravanimi deli (ob pridobitvi vseh potrebnih soglasij in dovoljenj) le obvestiš. Se pa zna zgoditi naprimer, da ti odgovori, da je stavba ali npr. spomeniško ali kako drugače zaščitena in da zaradi tega posegi v zunanji izgled niso dovoljeni.

Lep pozdrav,
Mag dom
Gorazd

New Report

Close