Najdi forum

zasteklitev balkona

v naši hiši imamo balkon, ki pa ni prekrit s streho, tako da je ob dežju ves balkon moker..zdaj bi ga radi pokrili, pa ne vemo kako se naj odločimo, najraje kot nekakšen zimski vrt..pojma nimam koliko bi me to prišlo..imeli bi pa nekako tako, da bi do polovice bil siporeks, naprej pa okna.. ne vem pa kako naredit streho… prosim svetujte mi, ker nimam več idej in če morda veste na koga naj se obrnemo, da bi nam svetoval

najlepša hvala

Obstaja kar nekaj firm, ki izdelujejo zimske vrtove. Pobrskaj malo po internetu. Menda pa pridejo zimski vrtovi kar dragi, če želiš vse stekleno. Jaz bom na terasi ravno zato dala delat neke vrste hiško, ki bo kombinacija lesa in stekel, streha pa tudi ne bo steklena, ker je prevroča. Prosi za nekaj predracunov, še prej pa malo pobrskaj po revijah, morda dobiš še kako idejo. A strehe pa ne bi podaljšali. Mi imamo čez balkon in je meni super.

streho smo menjali pred 3 leti, tako da ne moremo zdaj še enkrat vse to.. zato bi naredili rajši zaprt tip balkona, ker imamo še veliko balkonov in tega sploh ne bi pogrešali..bi pa tut mi naredili kombinacio siporeks in steklo(okna), da ne bi prišlo tako drago..

pa hvala za odgovor

Pokliči v npr. MIK Celje, naroči predračun in brezplačen ogled objekta. Svetovali ti bodo in niso predragi.

kolegica! hvala za posredovano informacijo..sem ti zelo gvaležna..

New Report

Close