Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija zaspanost in slabost

zaspanost in slabost

pozdravljeni

že nekaj časa opažam da sem nenormalno utrujena.zjutraj se zbudim…nekaj pojem in že bi lahko nadaljevala spanje o večera oz še čez noč do naslednjega dne.ko pridem v službo me včasih tako daje spanec da komaj zdržim in imam v glavi samo še posteljo.zadnji teden pa me spremlja še zraven slabost,po telesu sem cela mehka..opažam da veliko hodim lulat…imam velik apetit….noseča ne morem bit ker jemljet tabletke,redno ob skoraj isti uri.ko gremo na kako kosilo ali kaj podobnega in se najemo…so vsi za kakšno aktivnost…npr za sprehod,športanje…jaz pa sem preprosto brez energije in se mi ne da….enostavno bi samo šla spat.kaj mislite kaj se mi dogaja?

Pozdravljeni.

Moje mnenje je,da gre za spremembe v centralnem živčnem sistemu in spremembe v hormonskih žlezah z notranjim izločanjem.Moten je normalen kemični proces v telesu, morda zaradi kakšnega mikroba.Imunski sistem se je odzval in pojavili so se siptomi.Obiščite specialiste ,kot so nevrolog,infektolog,ki vas bo morebiti testiral,na kakšen infekt v telesu,in obiščite tudi specialista za ščitnico.Pa morda še internista.Najbolje pa bo vedel to vaš izbrani zdravnik,kaj se dogaja z vami.L.p.

Tudi moje mnenje je, da je prava pot obisk osebnega zdravnika. (Laično: morda krvni sladkor?, morda ščitnica? …).
Vnesite kakšno spremembo v svojo prehrano.

Lep dan!

Veronika

Jaz sem imela povsem enake probleme, zato sem se nehala prehranjevati kot “običajni” ljudje.
Zjutraj spijem črni čaj z mlekom, da se zbudim. Ko postanem lačna, pojem sadje ali oreščke. Pozneje kakšne riževe krekerje ali meso s solato itd.
Najbolj pomembno je, da ješ v zelo majhnih količinah in to večkrat.
To sicer ne odpravi vzroka, pomaga samo, da nisi tako zelo utrujen in zaspan.

Emina

New Report

Close