Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Zaspanost!

Zaspanost!

Lepo pozdravljeni!

Moj fant je neprestano zaspan, lahko gre spat ob 21 uri ali kasnej pa je čez dan vedno zaspan. Če gre popoldan spat zaspi takoj, zvečer mu ni noben problem da ne bi zaspal. Zanima me a je kaj narobe? Drugače pa nima nikakršnih zdravstvenih težav. Nasplošno nonstop je zaspan.Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Spoštovani!

Lahko gre za običajno utrujenost zaradi slabih spalnih navad, uživanja alkohola, pretiranega kajenja, drog, ponočevanja, ali pa zaradi stresov, napetosti, depresije. Koliko ur skupno prespi v enem dnevu? Če je to do 10 ur, to še vedno ni nič posebnega.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Lepo pozdravljeni!

Nima slabih spalnih navad, ne kadi, alkohol pa pije bolj poredko, se ne drogira in tudi ne ponočuje. Spat gre ponavadi po 22 uri, zjutraj pa vstane po 6 uri. Popoldan spi mogoče kakšno uro, ampak se ne naspi skoz je zaspan. Hvala za odgovor!

LP

Spoštovani!

Potem je mogoče, da ima le take spalne navade in potrebuje nekaj več ur spanja. Možno pa je tudi, da bi bil to tudi eden izmed številnih znakov depresivnega razpoloženja, o čemer pa na podlagi le enega znaka ni mogoče razpravljati.

Naj se sam oglasi.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close