Najdi forum

Zaslužek na spletu

Pozdravljeni forumaši

vedno ko prebiram forume vidim kako čedalje več ljudi išče na vsak način dodaten vir zaslužka kar je v teh časih popolnoma razumljivo. Kaj porečete na to, da bi prišli do mesečnega zaslužka na način igre in sicer vsaj večina med vami pozna spletno stran za izpolnjevanje anket Market agent to je samo primer in za vsakega novega člana ponujajo 100 kariernih točk kar pomeni 1€ ni veliko lahko pa to postane. Jaz sem oseba, ki vedno v problemih najde rešitev in se ne oziram na problem kot tak temveč ga vedno poizkušam rešit. No kot sem že omenil kako bi z igro prišli do zaslužka. Vsi med vami poznate vsaj en način spletnega mreženja jaz sem izpostavil spletno stran Market agent poznam jih pa še vsaj 25, ki so zelo uspešna in že več let to dokazujejo z rednimi izplačili.

Vse te strani, kjer priporočitelj v primeru, da pripelje nove člane prejme nek bonus so slabo izkoriščene, ker se ne sodeluje in dela drug z drugim.
Kaj bi rekli na to, da vsak med vami, ki bi sodeloval v naši ekipi recimo, da nas je 100 in da vsak med njimi predlaga samo eno spletno stran, kjer bi se vpisovali drug pod drugega in s tem prijeli bonuse referalov pa to še ni vse, ker bi prejeli te bonuse bi v primeru da nas ta stran dejansko zanima ta bonus prenesli naprej in si brezplačno kot npr. na spletni strani Neobux (klikanje oglasov) zgradili račun, ki bi nam mesečno prinašal nekaj dodatnega zaslužka in to brez investicije. Če ste vztrajni potem boste z nekaj dela na dan lahko dejansko tudi zaslužili.
Denar spletne strani ponujajo samo pravilno in organizirano ga je potrebno pobrat.

Preden bi kdo predlagal kakršnokoli spletno stran jo mora prej sam preizkusit in meni poslati na mail, da preverim ali je zadeva vredu ali ne. Nato pa jo tisti, ki jo je našel nam predstavi in si ustvarimo račun ter pišemo pod priporočitelja preko njegovega posredovanega linka ta oseba je potem tudi dolžna, da vsem ostalim pomaga v primeru, da ima kdo kakršnokoli vprašanje.

Ideja je dobra če ima kdo predlog kako jo izboljšat naj piše, da jo izpopolnimo potem gremo pa v akcijo.
Tisti, ki ste pa malo bolj resni imam pa namen ustanovit ekipo ljudi, ki bo iskala in preverjala spletne strani, ki nam ponujajo dodaten vir zaslužka. S pravim načinom oglaševanja resnim pristopom in vztrajnostjo se da naredit veliko.

Skupaj lahko naredimo več.

Izbira je vaša jaz vam samo ponujam rešitev, ki jo lahko sprejmete ali preprosto zavrnete.

Sem v pričakovanju vaših odzivov.

New Report

Close