Najdi forum

živjo, najprej naj povem, da sem s to punco v resni zvezi sedaj že skoraj slabi dve leti. Od samega začetka mi je delovala zelo zanimiva, polna dogodivščin, vedno nasmejana itd itd…Zadnje čase oziroma ob njenih prebliskih se kregava zaradi malenkosti. Naj povem, da je suha, čeprav sama vedno govori, da je debela in če slučajno kdaj kak hec naredim iz tega mi takoj zameri in se noče normalno pogovarjat še vsaj kak dan ali dva. Še najbolj me moti, da toliko stvari resno vzame in da ima vsak izgovor dober, da sem slab fant in mi to tudi pove. Naj povem, da jo imam zelo rad in sem tudi zelo zaljubljen vanjo, toda ko mi včasih reče, da me noče videt in potem še trmasto vztraja pri temu, jaz pa rinem, ker mi je lepo z njo in je potem samo še slabše. Če takoj ni kaj po njeno, tudi če se dogovoriva že nekaj, pa si potem ona zvečer premisli je takoj užaljena če nočem jaz isto sekundo tudi to narediti. Pravi, da ne more oziroma si ne predstavlja življenja brez mene ampak istočasno dela takšne stvari, da me odbijajo na njej. Jaz se rad ukvarjam s športom in imam tudi veliko ostalih hobijev, njej pa ko je sama je neskončno dolgčas in takrat mi vedno teži, da sem zmeraj prezaposlen za njo in tudi sama si ne najde kaj za zapolnit čas.
Če jaz kaj pripomnem je takoj užaljena, žalostna, itd..naj povem, da sva skoraj vsak dan skupaj razen med tednom par dni ko študira.
Jaz že sam sebi lažem, da je vse v redu ker mi je resnično do nje, toda ona mi vsaj enkrat na teden pokaže pravo lice in se razjezi. Vse skupaj me že resnično skrbi in niti sam ne vem če si želim biti v takšni zvezi. Vem, da me ima rada toda to njeno muhasto obnašanje in tečnarjenje, jeza, resnost me počasi a vztrajno oddaljujeta od nje. Sam si ne upam narediti konca ker jo ljubim in me je strah, da bi jo izgubil, samo tako naprej pa tudi ne vem če bom lahko dolgo časa še zdržal v zvezi. 🙁
kaj narediti?

Mislim, da ta punca ne čuti do tebe nič več pa nima poguma da bi te pustila. Mogoče se ji smiliš ker ve da jo imaš rad, pa te noče prizadet, mogoče noče ostat sama in je vseeno raje z nekom čeprav ga ne ljubi,… kdo ve. Ampak vse zgleda, da ji to ni več to. Pojdi stran, zaslužiš boljšo.

24-letni: bejži, kakor te noge neso, dokler še lahko 🙂

Podoben model, ampak nekaj let kasneje. Ne zdržiš, ne moreš zdržati, če si v zvezi z nekom, ki vidi samo sebe. Tebe ima za služabnika, ne za partnerja. Partnerja spoštuješ… je to, kar opisuješ spoštovanje?

Življenje imaš še pred sabo… in verjemi, da so leta 25-30 predragocena, da jih mečeš stran.

Predstavljaj si vaju čez par let. Ti boš na koncu z močmi, ona pa bo vsa cvetoča.

Vprašaj se, kaj bo:
Ali se bodo ti izpadi, to čustveno izsiljevanje, stopnjevali?
Ali boš v njenih očeh sploh kdaj naredil kaj prav?
Kaj boš imel od življenja?

Kaj si želiš? Nenehno prilagajanje in opravičevanje ali polno življenje ob normalni punci, ki bo vesela, da te ima ob strani.

Premlad si, da bi si že sedaj zakompliciral življenje sploh pa ne ob takšni punci, ki se ji vidi, da je nezadovoljna s sabo in svojim življenjem.

Naj ti povem še mojo izkušnjo… sem imel punco, ki je ravno tako mesečno povzročala drame zaradi najmanjših malenkosti… in ravno tako, pogovor z njo ni bil mogoč… dokler je bruhala ogenj ji je šlo, ko pa sem se hotel konkretno pogovorit o problemu in ga rešit pa se ni hotela, začela je ignorirat, na koncu se po nekaj dni ni javljala na telefon… na koncu tudi lagala samo da si je izmislila neke izgovore za svoje izbruhe… Ravno tako sem bil zaljubljen, ampak je s svojim načinom zastrupljala odnos, dokler ga ni uničila.

Model,beži,resno !!!!!! Moj bivši je bil isti. Če ni bilo po njegovo,so bili takoj problemi. Moj stil glasbe je bil zanj slab, vse kar je počel,mislil,načrtoval je bilo hvalevredno,drugi okoli njega pa navadni izmečki. Jaz sem zvezo po 5 mesecih končala oz bi jo že prej,če se ne bi pri sebi odločila,da mu dam še eno možnost. No ja,najverjetneje bi morala končati že takrat,ker je šlo potem samo na slabše.

sočustvujem s tabo,sam da je pr men še velik slabš pa nekatere stvari so drugačne.sicer sva pa midva tut že skor 2leti skup,in šele pred 1letom sm ga začela resnično spoznavat.sam da pr men je velik problem to,da je moj fant mamin sinček.sicer je pa on tut športnik tak k ti,in js sm zgledna punca,ki z veseljem hodi na njegove tekme,treninge in vse,ker mi je v veselje.sam on pač ne ceni nobene stvari.midva mava miljon problemov,in zarad usega sm se zelo odaljila od njega tko k ti od svoje punce,ubistvu pr nama je tak,da sploh nwm kok rada ga še sploh mam:( žalostno.
svetujem ti,da se probaš ODKRITO in resno pogovort z njo,ker njeno obnašanje ne pele nikamor!js si sploh ne predstavlam,da bi se tak obnašala do tazga fanta kot si ti,po pripovedovanju sodeč.
če pa ona ne more spremenit določenih stvari,te pa žau nima dost rada,al je pa enostavna taka kot je. če je pa tak,si pa zaslužiš boljšo.upam,da sm kej pomagala pa da te nism preveč zabedirala.

js sm še v slabši situaciji k ti.s fantom sm isto skoraj 2leti, kregava se zarad malenkosti,zarad njegovga obnašanja,zarad nezrelost,in nwm kokih stvari še,a najhuj je,da je mamin sinček in popolnoma nedorasel svojim skoraj 23letom! je pa športnik in ga grem z veseljem gledat na tekme,treninge itd. čeprau se js sama počutim, da mu je nogomet prioriteta pred mano, in to je grozn. nwm kak je pr vama,se ji dost posvečaš kljub športu?
a se vidiš s to punco?veš,da te ma rada,si prepričan?potem se pa odkrito pomeni z njo o vsem kar te muči, in morda gre njej tut kej na živce pa si ti ne upa povedat, ker nista dost odkrita med sabo recimo?če pogovor ne zaleže, dejanja pa še manj, je najboljš zaključit s tako zvezo, ker če že zj ne štima, pol tut čez par let nebo.morš študirat tut za naprej, no usaj pr men je tak. vem pa, da če bi js mela tazga fanta kot si ti,po pripovedovanju sodeč, se nebi niti prbližn tak obnašala in bi cenla kar mam.
upam,da sm kej pomagala in da bi naredu tist kar je zate,za oba najboljš.tut če je težko.

vidim,da nisi registriran tu, ker bi ti raj poslala zasebca,k sm tle že 2x napisala sporočilo pa mi ga kr ni oddal.mi je mau bedn še tretjič napisat 🙂

Ne vem, eni pravijo, da gre osel samo enkrat na led, toda jaz očitno kr vztrajam in vztrajam. Nikakor se ne morem odločiti, da je konec (ali se podzavestno nočem odločiti), ker nočem izpasti ˝kreten, ki me je zapustil˝, poleg tega se z njenimi super razumem in ima še mlajšo sestro, ki je nora na mene in mi je grozna misel, da bi vsem zlomil srce. Vem, da to ni fer do mene, samo tak sem.
Bom videl kam bo vse skupaj vodilo, vseeno pa hvala vsem za odgovore.

Js se tut počutim k osel, sam je*** ga, nč nmorš, če maš nekoga tok rad, da bi vse nardiu … sam če pa sam en gradi zvezo, pa enostavn ne gre.iztrošiš se 🙁
in ti se še dobr razumeš z njenimi….ja to je pol še težje,res je. kot sm rekla, probita s pogovorom…..pa boš vidu.uso srečo ti želim 🙂

Tukaj ti govori punca, ki je bila na istem kot ti… V zvezi sem vztrajala 4 leta. NE! Poslušaj me, ker meni je žal, da mi nekdo ni povedal tako kot je, ampak so vsi zavijal v celofan. Da me ni kdo kresnu po buči pa reku lej dej zresn se, vredna si več. In jst sm vidla to, ko je zaljubljenost minila in potem se prelevila v kvazi ljubezen, ker čćloveka, ki ima rad samo sebe pač ne moreš imeti rad. potem sem se tako močno navezala,, sem bila od njega odvisna, da sem potrebovala čas, da sem se odvezala. Ampak to je bila moja najboljša odločitev do zdaj!

Poznam drugače par takih punc, ki tudi drugim grenijo lajf. Ne razumem kaj je na njih privlačenga, da imajo polno prijateljev in tipa k jo obožujejo. Kaj,a to da so tok tečne in zatežene, da ti povsod norijo in težijo, če ni po njihovo? to je tak zanimiv kompleks. sama ne vem kaj me je na bivšem privlačil, ker njegovo obnašanje do mene ni bilo privlačno. Mi veliko bolj paše pozornost, poštovanje, ljubezen, itd. Tko da še sama ne vem, pomojem sem sam hotla dokazat njemu, da sm dost dobra, ker m je v glavo naštepu kok je on najboljši na tem svetu, a v bisvu tm nek papak, k se vn meče. Uf.

AJA, da to razblinim dvome. Isto sem jaz razmišljala, ko sem hotla parkrat končat na začetku. Tok dobr se razumem s familijo, itd. In moj razlog, da sem šla nazaj skupi z njim, ko me je na kolenih prosil, je blo da bom pogrešala večere z njegovo mamo in družinska praznovanja. kaaaaj? premlada sem bla, da bi tkrt razumela, da to ni ok. ti HOČEŠ bit s človekom, ker ti je z njim fajn,se razumeš, itd. ne pa zarad njegove familije. A boš naprej trpel, zato kr te me njena sestra rada? Eh…

uso srečo 🙂

Evo pogovorila sva se, sedaj pa bom videl kako bo naprej. Ona je rekla, da si ne predstavlja življenja brez mene in da ji je lepo z mano, zraven je potočila reko solz, ko sm omenil, da tk več negre naprej. Sedaj je vse lepo in prav, upam, da bo tk tudi ostalo, da se ne bo spet spremenilo njeno obnašanje, če se spremeni bom pa rajši veselo samski kot nesrečen v zvezi. To mi bo pa čas pokazal, kaj bo ratalo iz tega, upam na najboljše pripravljen pa tudi na najslabše 🙂
V vsakem primeru je žensk veliko in nima se smisla zafrkavat celo življenje z nekom, ki ne misli isto kot ti.

to pa itq normalno, če vidiš, da ne gre nima smisla. boš vidu, če bo spremenila kej. najboljš od usega tega je res, da mamo še celo življenje pred sabo 🙂

New Report

Close