Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Zaskrbljena 28.letnica

Zaskrbljena 28.letnica

Tezave imam z ravnotezjem, nenehno sem utrujena, zaspana, nervozna, razdrazljiva. Tezave imam z visino – bojim se je, ze nekaj casa me muci vrtoglavica. V zadnjih nekaj dneh se mi je zgodilo, da so mi kolena nekako odrevenela, zaspala,… in sem skoraj padla. Tezave imam s hrbtenico – izrastki iz vretenc, le-to situacijo sem si poslabsala se s tezjo prometno nesreco. Je morda hrbtenica razlog moje utrujenosti, zagrenjenost, nemoci, slabe volje??? Prosim za kak pameten nasvet, ker grem ze sama sebi na zivce, tako zelo sem nemogoca, zlovoljna. K zdravniku grem, vendar mi predpise le nekaj proti bolecinam in me odslovi: “zal bo vedno slabs…” ??? Ne vem ali sem jaz neumna ali je kaj v zraku ali….
Za karkoli…, se iskreno zahvaljujem,
Barb

Lepo pozdravljeni !

Vratna hrbtenica bi lahko bila vzrok vrtoglavicam in težavam z ravnotežjem, ne bi pa je povezovala z utrujenostjo in ostalimi znaki, ki vas obremenjujejo.
Ali ste že kontrolirali ščitnične hormone?
Duševni znaki so lahko tudi odziv na zdravstvene težave, s katerimi se neuspešno spopadate.
Preverite najprej, kako je z vašo ščitnico. To boste za začetek lahko opravili pri vašem osebnem zdravniku. Če bi bili ti vzroki povsem izključeni, bo smiselno temeljito doreči, kako je z vašo hrbtenico (ortoped, nevrokirurg … ?).

Toliko po mojem prvem vtisu. Oglasite se spet in sporočite, kako boste opravili.

Lep pozdrav,
Veronika

Mogoče je vzrok v pomanjkanju železa, kajti podobne probleme sem imela jaz in po odvzemu krvi so ugotovili pomanjkanje železa in od takrat pijem nadomestke…včasih je bolje, včasih pa se še čutijo težave,…probaj…
Veliko uspeha

Deja

Zdravo,
tudi sama sem imela podobne težave. Hodila sem k raznim homeopatom in bienergetikom, pa nič ni pomagalo, ali pa le za kratek čas. Veliko sem delala na načinu prehranjevanja in menim, da moje boljše počutje največ izvira iz tega. Podjetje GOH, Švedska, ponuja zelo dobro dopolnilo k prehrani- Activni hydrogen. Jaz ga kozumiram približno 3 mesece in počutje je najmanj za 50% boljše. Sicer pa se rezultati pokažejo po dalšem jemanju. Slaba stran je, da je zadeva precej draga.

Poskusi s Q10. Dobiš ga v vsaki lekarni od najmanj treh različnih proizvajalcev.

New Report

Close