Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Zaskrbljena

Zaskrbljena

Zadnje čase se ne počutim prav dobro. srečujem se s precej neobičajnimi bolečinami tiščanjem v prsnem košu (danes ponovno), pretirano občutljivost na bolečine, v nogah imam občutek kot, da bi ravno prišla s Šmarme gore, ko ti mišice nekako drhtijo oz. kot da bi bile mravljinčaste noge (ne znam niti opisati občutka), pred kratkim me je kar naenkrat začela boleti leva roka nekaj dni sem se komaj oblekla… Vse to me bega in skrbi..predvsem te bolečine v prsnem delu občutek imam kot da me nekaj tišči…Kaj bi to lahko pomenilo?
Hvala.

Zaupajte mi še vašo starost, morebitne kronične bolezni ter kako na to bolečino vplivajo napor, kašelj ali globok vdih, hrana (ali karkoli), če prebolevate kakšno prehladno ali drugo obolenje in pa kako dolgo se vam že pojavljajo omenjene težave.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

stara sem 34 let. Nimam nobenih kroničnih bolezni. V zadnjem času smo se v naši družini srečali z nekaj virozami vendar sem se jim zaenkrat uspela več ali manj izogniti. Bolečine se pojavljajo že pri lažjih gospodinjskih opravilih. Težave se intenzivneje pojavljejo v zadnjih mesecu ali mogoče malo dlje. Sem mama 3 majhnih otrok in sem najprej vse to pripisovala utrujenosti pa nisem več prepričana da je to pravi vzrok

“Pretrujenost” se mi zdi zelo realna možnost, ki bi lahko pojasnila dobršen del vaših težav. Da bi vam težave povzročalo srce (imam občutek, da vas skrbi predvsem to) se mi zdi zelo malo verjetno in bi vse težave težko stlačil v “srčni” kontekst.
Torej: najverjetneje se mi zdi, da so težave povezane s kronično utrujenostjo ali tesnobo, lahko tudi v povezavi z bolečino mišičnega porekla.
Lep večer!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close