Zaseden moški in dober sex
Se strinjam z megaboyem. Ženska bi morala sama sebe toliko spoštovati, da ne bi pristala na to, da tip, s katerim seksa, poleg nje natepava še kakšno drugo žensko. Če ti je že sedaj vseeno, ali tip seksa še z eno ali dvema poleg tebe, se zelo malo ceniš oz. ti gre samo in izključno za seks. Če ti gre samo za seks, je brez veze, da sploh sprašuješ o tem, kaj mu pomeniš, če pa to sprašuješ, pa itak sama sebe farbaš, da ti gre samo za seks.:)
Moje videnje: sama sebe ne spoštuješ in si samo zato zadovoljna s tem, kar imaš. Ker imaš zanič samopodobo tudi pristajaš na to, da tipček natepava poleg tebe še bogve koliko ostalih pičkic. Rada bi sicer prikazala, da ti gre samo za seks z njim, pa ti ne uspeva ravno najbolje. Že tale tvoj post je dokaz za to.:)
Morda sem narobe zastavila vprašanje oz. kakorkoli, morda mi je bilo na začetku kaj do njega, vendar se pa po nekaj več kot pol leta zavedam tega, da je to samo sex.
pale nevem kaj si tk pametn pa žališ to neki… zgleda še nisi mev kake punce fejst rad da bi za njo use naredo… take ko si ti je treba postrlt!
Forum je zaprt za komentiranje.