Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Zaseden moški in dober sex

Zaseden moški in dober sex

Pa sej ona ve da jo vara, za ene je že izvedla pa ni blo nič. Še vedno je z njim, pa je blo to že pred par leti.

Pa sej ona ve da jo vara, za ene je že izvedla pa ni blo nič. Še vedno je z njim, pa je blo to že pred par leti.[/quote]

Potem pa le lahko odgovorim na vprašanje na vrhu

Nič.

Lp, Goran

Vesele praznike tudi tebi in wq.[/quote]

Tudi tebi vesele praznike in veliko več razuma v letih ki so še pred tabo. Zelo ga boš potrebovala, verjemi.

Pa nej se kdo rece da ste babe normalne

Aja.. ?? Ne bit anksiozen no.

itak

Hjooo…ste narod zakompleksan…
Punca je mlada,mogoče naivna…
Ampak uživa,kakor ji paše trenutno!Torej… zakaj pa ne?!
Le naj te stvari obdrži za sebe,ne razglaša okol…
Pa sam zaljubi se naj ne!
Bv ji solit pamet…Iz lastnih izkušenj se učiš!
Vrednote,morale-dandanes?!? Kaj je že to?!?! Žalim slučaj…
Več malo sledi o njih…
Ta tip bo ipak zmeraj menjaval…Ko je pač tak!
Ta punca (s kero je v zvezi),pa je očitno totalno blesava!
Take tipe izkoristit pa po uporabi zavrčt!
Strinjam se z mnenji,da Lorelaj delaš narobe…
A hkrati tudi ne…
V vsaki slabi stvari je nekaj dobrega in obratno!…

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!

17 let imaš is seksaš s z 31 letnim poročenim očetom! Pa a je to normalno. Pa dobro… tebe še nekako razumem. Si mlada in naivna. Ko boš ti starejša boš že imela slabo vest, te bo že teplo, ampak da on poročen oče gre za seks izkoriščat 17 letnico??? Bolano!

Ma pa kdo je poročen?? NI poročen in NIMA otrok (dej če že komentiraš pol vsaj kolk tolk natančno preberi)!! A sex ki očitno paše obem zate pomeni izkoriščanje? O te pa življenje tepe.

Okej, se opravičujem, res sem površno prebral, ampak bil sem zgrožen. Ampak nima veze, vseeno je bolno, bomo videli kako bo ta seks tebi pasal čez 10 let.

Probaj.

Dokler so takšne kot si ti, te lahko skrbi ja…

Dokler so takšne kot si ti, te lahko skrbi ja…[/quote]
Tebe očitno že..

Zgleda, da Lorelaj dela promocijo svojega imena na velko :))

Kaj bi GoranP če ne bi mel kaj za rečt.. 🙂

Nič pametnega si ne obeta, ker če mu enkrat daš vedeti, da bi bila ti javna punca, ne bo hotel slišati za to ali pa bo spremenil temo. Če se dobivata na mestih, kjer tebe ne poznajo ali pa se moraš skrivati ko se dobita, potem je že slabo. Sam, če ti bo kdaj naredu otroka, pa mu boš rekla, da si noseča in on ti bo reku, da že ni bil on, da ti je to drug naredu, polj pa bejš stran od njega, ker itak noče met opravka s otroci… To ne govorim kar tako, sem imela par takih izkušenj in nobena se ni dobro končala. Same vezane sem imela, celo z otroki in pa poročene in so me nagovarjali in jaz naivna, vse verjela, dokler ni meni dojadilo tako hudo, da sem vse pustila. Bilo je tako hudo, da sem z enim ene tri leta srala, pa še velik starejši je bil, pa sem se morala skrivati, ko sva se dobila, pa nič nisem smela o tem govorit. Potem pa se je vsekalo, sem zanosila, to je zanikal, da je bil on zraven, potem mi je pa vse dol palo, sem šla v bolnico in naredla svoje. Prisegla sem, da z njim nočem met več opravka. Pa še zvedla sem, da se je hvalil, da dobro seksa. Starejši so meni dolgčas, ker mene ni niti eden zadavoljil, sam misijinarec ali pa od zadi, dolčas… No sedaj sem itak vezana, sam nimam nobene želje imeti še koga poleg mojega, ker se bojim, da me drug ne bo zadovoljil. Tistih pet minut seksa pa mi ne pride do živega, ker onim itak prej pride,meni pa samo v položaju zgoraj, tako, da ne hvala.

Kok ste hecni, ne vem v čem je sploh problem če se punca zagovarja..vsaj je svoje sreče kovač. Jest osebno bi se počutila izkoriščeno, nekdo drug pač ne, mogoče je pa kak globlji pomen tukaj da ti to paše..razmisli, sicer če pa sedaj ne razumeš ali nočeš razumeti boš pa čez par let.

no moja zgodba je podobna…le da je on 17 let starejši od mene, je poročen ter trenutno pričakuje drugega otroka in noben ne ve za naju.vendar kaj morem če so čustva močnejša od razuma! :S :S :S

To da so čustva močnejša verjetno pomeni, da se vama fučka za ostale.

Jaz pa pravim tako; dandanes ni več nič zagotovo, In to če se poročiš, dejansko ne pomeni da boš s tem človekom ostal vse življenje. Ljudje se spreminjajo, mogoče čez par let zakon ne bo deloval več tako dobro… torej mislim, da ne gre za to, če se tebi fučka za ostale ali ne…mislim, da mora vsak postavit najprej sebe na prvo mesto in ne svojega partnerja, ker če te oseba ta potem zapusti…se ti vse sesuje. Tako da to ni niti ametno, niti zdravo.
Pa tudi če ima oseba že otroke, to ni obveza, da moški ostane z materjo svojih otrok celo življenje, Če se ne razumeta, s tem le še bolj grenita življenje tudi svojim otrokom. Moji starši se nikoli niso razumeli, in mislim, da mi je bilo v pravo olajšanje ko sta se ločila…konec vseh večnih prepirov, končno smo začeli mirno živeti, le v krogu dve družin.

SEVEDA PA, sama tega, da nekdo sexa z že poročenim moškim ne odobravam. Iz preprostega razloga; ponavadi gre samo za izkoriščanje. Tudi sama sem imela podobno izkušnjo, le da oseba ni bila poročena temveč v zvezi. danes pri meni noben fant ne bo dobil sexa, če ne bo samski. namreč, če ga bi jaz res tako zmešala, da bi želel kaj resnega z mano, bi punco pustil PREDEN bi prišlo do kake intime.
Ni prav nič fajn občutek, če si prelagan in prevaran…mogoče morate to enkrat tudi sami doživet…
…imejte radi kogarkoli pač že hočete, ampak v prvi vrsti bodi odkriti in spoštljivi…do sebe…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close