Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Zaseden moški in dober sex

Zaseden moški in dober sex

Brez veze je kogar koli obtoževat in pridigat keri dela prav in keri ne… Dandanes so ipak že one morale out,kot so včasih bile…Žal…
Ta tip bo ipak delal po svoje kak mu paše,pa če ne z Lorelaj,bo pa kera druga…(in ni edini tak) Trenutna situacija pa če tak paše Lorelaj-zakaj pa ne??!
Vsak pač po svoje,kak keremu odgovarja…
Nima pa smisla komur koli solit pameti,če dela prav ali ne…
Saj Lorelaj se sigurno zaveda kar dela…Kaj pa jo še čaka v življenju,pa noben ne ve…Če punca uživa-naj uživa!
Le da ne bo prizadeta na koncu!Je edino kar ji želim!
Ne odobravam takega dejanja,oz ne podpiram,ampak tudi hkrati spodbijam ne…Punca le prosi za mnenje,ne pa pljuvanje po njej…
V takem primeru se pridružujem mnenju _s_

Čist možno :).

K si pa ti alternativa! Me ne preseneča. 🙂

K si pa ti alternativa! Me ne preseneča. :)[/quote]

jaz sem stara koka,mlade naivne punčke se mi pa smilijo

Če te zdej ne moti, da tvoj tip poleg tebe poriva še kakšno, te tud potem, ko boš poročena to ne bo motilo. In mož bo pač izkoristil tvojo velikodušnost, zakaj pa ne?

Lorelaj nikar se ne oziraj na vrsto žensk ala “Ta prava Monica” in p0dobne. One so svojega moškega izgubile. Sedaj krivijo njega za vse slabo. Če bi tale “tvoj” moški dobil pri svoji manekenki (znani) vse kot bi moral, potem ne bi imel tebe. Tako je v vseh slabih zvezah. Uživaj in uči se. Izkušnje, ki jih bo prenesel na tebe pa kasneje unovči, prav:-) Moški so nori na dober seks. Če to veš potlej imaš lahko sijajno zvezo^.

K si pa ti alternativa! Me ne preseneča. :)[/quote]

jaz sem stara koka,mlade naivne punčke se mi pa smilijo[/quote]
Nič se ti ne rabim smilit.

Če te zdej ne moti, da tvoj tip poleg tebe poriva še kakšno, te tud potem, ko boš poročena to ne bo motilo. In mož bo pač izkoristil tvojo velikodušnost, zakaj pa ne?[/quote]
Amm glede na to da nisem v zvezi s tem tipom (napisala sm da ma punco) me to ne moti oz. on poleg svoje ženske poriva še mene in ne obratno. Ne zdi se mi preveč podobno s tvojo primerjavo, ne vem. Morda pa drugače vidiš situacijo.

Smešno je brat kak tu nekdo pravi, da ga ne moti, ko ma že neko drugo, medtem pa v naslednji temi beremo o ločitvi kak se dva bojujeta za premoženje in otroka pri 30ih zaradi neke tretje.

sramota

A ti sploh veš o čem govoriš punca,ti si pa še bolj naivna od mlade deklice,zato drage moje pazite kaj delate,v svoje dobro seveda!
p.s nič jaz nisem izgubila

Lej, v čisto nič ga ne silim..

Lorelaj, le pazi na zaščito in pa seveda, da se slučajno ne zaljubiš. In uživaj brezskrben seks.
Drugače pa: ti si samska, on je vezan. Se pravi, da ne varaš ti, ampak on. Pa okol tudi ne govori, da imaš vezanega, ker te bodo hitro obsodili da si k… pa čeprav ti ne varaš. Saj veš kako je, če žensko moški vara, ni on kriv, amapk ljubica. Tako, da takih babnic se pazi.

Krivca sta vedno 2.

Lp, Goran

Al pa moških.. (GoranP)

vsekakor draga damica ti ne boš nič v lepi luči.zame si že ku.. ampak v drugačnem pomenu.In zakaj?
Drugo je to,da ne bi vedela da je vezan a veš in si z njim

On je s tabo samo zato,da te lahko pofu.. po domače povedano ,dobi sex na obeh mestih,ko ga pač hoče.kaj pa veš,mogoče ima še tretjo kje 😉

itak boš na koncu kratko potegnila SAMO ti

Se strinjam z Goranom in wq. Zanima me le ali so vsi mladi danes popolnoma brez vrednot, morale, vesti… če je to tako je svet res v dreku.

Al pa moških.. (GoranP)[/quote]

Gospodična oprostite. Nisem povedal, da ste kur**. Želim vam le povedat, da tako ravnanje ni primerno za 17 let staro deklico, niti za 30+ let starega moškega. Zakaj ne greš do te ženske pa ji odkrito poveš, da mišek uživa pri tebi, ker pri njej ne dobi kar rabi.
Ji boš prišparala nekaj let muk, mogoče še kakega otroka.

Al pa moških.. (GoranP)[/quote]

Zakaj ne greš do te ženske pa ji odkrito poveš, da mišek uživa pri tebi, ker pri njej ne dobi kar rabi.
Ji boš prišparala nekaj let muk, mogoče še kakega otroka.[/quote]
Sej ona ve kakšen je. Sm ne ve s kero (vsaj mislim).

Vesele praznike tudi tebi in wq.

Zakaj ne greš do te ženske pa ji odkrito poveš, da mišek uživa pri tebi, ker pri njej ne dobi kar rabi.
Ji boš prišparala nekaj let muk, mogoče še kakega otroka.[/quote]
Sej ona ve kakšen je. Sm ne ve s kero (vsaj mislim).[/quote]

Misliti pomeni, da ne veš. Torej idi ji povedat, da boš 100% vedela kaj ona misli.

Lp, Goran

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close