Zaseden moški in dober sex
Naj vam predstavim svojo zgodbo:
Začelo se je poleti, po čistem naklučju sem spoznala 14 let starejšega moškega. Povprašal je po številki mobitela in jaz, navdušena nad njim sem mu jo seveda dala. Nisem vedela da je zaseden (vse do naslednjega dne ko mi je prijateljica povedala da je v zvezi že več let) niti koliko je star. Prvič sva se le poljubila, naslednjič pa sva že sexala. In tako vsakič ko sva se dobila, med počitnicami tudi med tednom, od septembra dalje pa le ob vikendih zvečer/ponoči (če ima seveda čas). Večkrat sva bila skupaj tudi ko so bili poleg njegovi prijatelji, kar mi seveda ni ravno jasno kako to, glede na to da poznajo njegovo punco. V situaciji da sem samska me to (zaenkrat), da je zaseden ne moti in mi večinoma ugaja srečevanje ob vikendih, saj je sex neprimerljiv z ostalimi že doživetimi, me pa moti oz. mi je vedno precej neprijetno prvi vzpostavit stik z njim, saj nikoli ne vem če je sam ali z njo, če pa mi prvi pokliče on in me povabi na srečanje imam (sicer redko) občutek dekleta na poziv..
Ne bom rekla da sem zaljubljena, ker ne vem kaj do njega čutim, če sploh kaj. Se pa pogosto sprašujem kaj mu pomenim, če mu sploh kaj, zakaj se (je) dobiva/l z mano ko pa ima lepo, znano dekle, sam pa je neizmerno šarmanten in postaven, da imam vsakič ko me pokliče namesto metuljčkov v trebuhu čmrlje, sama pa imam ne ravno manekensko postavo in sem stara dobrih 17 let…
Upam na vaša mnenja.
Lp, Lorelaj
Sicer mi sploh ni jasno, kaj pravzaprav hočeš izvedeti? Koliko mu pomeniš? Po moje nič oz. deklico za popestritev seksa in verjetno tisti trenutek, ko si zapne šlic in zapre vrata za seboj tudi pozabi nate.
Normalno zrel 33-letnik nikoli ne more biti na nivoju 17-letne srednješolke, le kaj naj sploh drugega dela z njo, kot seksa in tako tudi je, ali ne?
Pa še idealna si, ne kličeš, ne težiš in si vedno pripravljena na seks, pa še zastonj si. Si tip sploh lahko želi še kaj lepšega?
Ja, prijateljem te je pa pokazal kot trofejo in vprašanje je, kako se ti za hrbtom režijo.
Punca, nikar se ne zatreskaj, ker ti bo prehudo in beži stran, dokler je še čas.
No, če pa mi ne verjameš, ga preizkusi. Postavi ga pred dejstvo, da hočeš biti njegova uradna punca in da se od sedaj naprej želiš z njim dobivati tudi drugače.
Kliči ga, nepričakovano pridi k njemu na dom, počakaj ga pred službo itd.
Če pa mu še vedno želiš biti na uslugo, potem pa vsaj lezi in uživaj, kaj naj ti rečem drugega.
Kar sem hotela s to objavo je mnenje (za kar se ti zahvaljujem), ker pač sama več ne vem kaj naj si mislim, zmedena sm preveč..
ziher si hotela reči naseksala?
lorelaj, pazi na to, da boš v tem, dokler ti bo odgovarjalo točno tako, kot je. ko boš hotela kaj več, pa raje naredi črto. ker več, kot imaš zdaj, od tega tipa ne boš dobila nikoli.
ziher si hotela reči naseksala?
lorelaj, pazi na to, da boš v tem, dokler ti bo odgovarjalo točno tako, kot je. ko boš hotela kaj več, pa raje naredi črto. ker več, kot imaš zdaj, od tega tipa ne boš dobila nikoli.[/quote]
To, da kaj več ne bom dobila od njega vem in drugega kot sex ne pričakujem, vbistvu ne bi mogla bit z moškim ki svojo punco vara z mano, pol itak ne bi vidla razloga zakaj tega ne bi delal tudi meni. Edino kar mi ne odgovarja preveč je njegov odnos.. Oz. večinoma “Lekomaončas/senjemudvigne varianta”. Pa kako sploh on gleda name..
hja, potem se mu pa odpovej, če se zaradi tega počutiš ponižano in manj vredno. druge poti ne vidim, sploh pa ne tiste pravljice, da bo kar naenkrat sprevidel, da si ti tista, ki jo hoče in ljubi.
To bo zanimiva izkušnja, če nisi zaljubljena ne boš imela srčnih bolečin.
Če uživaš z njim je super, ko ne boš več bosta pač prekinila to dobivanje.
Mislim, da iz tega kaj dolgoročno ne bo.
Za svoje stvari doma naj poskrbi sam, če nebi bila ti bi bila pač katera druga. Tako pač je!
Seks je v naših življenjih zelo pomembno poglavje in bodi vesela da boš enkrat vedela kaj natanko hočeš!
Pa zaščita naj bo na prvem mestu!
Lorelaj,čisto razumem da čeprav ti takšna zveza mogoče res prija,pa te vseeno obdajajo dvomi,kak in kako je z njegove strani do tebe…
(te razumem iz lastnih izkušenj)
Najboljši način je,da ga kar sama vprašaš…Boš vsaj vedela pri čem si…
Ampak ne ustvarjaj si nekih upov glede njega,že zaradi let dvomim da bi kaj več lahko funkcioniralo med vama…
Kot sem že omenila,sem sama bila v tvojih letih v istem primeru in zdaj tri leta pozneje,sem še vedno…(le da tip ni toliko starejši,kot je ta “tvoj”) Sama sem v mojem primeru takoj odkrito razčistila s tipom kak in kako bi naj ta “najina zveza” funkcionirala…Tako sva oba vedla,kak stvari stojijo…Ne gojiva nobenih (globljih) čustev en do drugega,ampak so čustva le na prijateljski ravni…Dobivava se ob priliki,čujeva redno…Torej kaxem rekla,sma prijatelja (le da je sex prisoten)
V sexu pa če se ujameta,ne vidim nobenega zadržka potem…
Le pazi glede čustev-to pa res!
To da se mogoče počutiš,kot dekle na poziv,ker kliče samo on,pa…
Takšna je pač situacija-tip je vezan…S tem se moraš sprijazniti…
Če se pa zaradi tega počutiš manjverdno ali kar koli…Pa je ipak najboljše,da opustiš in prekineš vse skupaj!Z njim in sama s sabo moraš razčistit kak ti ta “zveza” odgovarja…
Sex sigurno da ti je boljši,ker je tip starejši,torej menda tudi bolj izkušen…To je logično…
Če ti takšna situacija odgovarja,potem super…
Če ne,pa…Veš da je še dosti drugih tipov,med katerimi bo en samo tvoj…Veš da takšna zveza ne more trajati večno in ne vodi nikamor…
Tak da se pogovori z njim (upam da je vsaj odkrit do tebe) in premisli sama pri sebi,kak in kako…
To je moje mnenje…
Veš kaj,tale tvoj dec je navaden pokvarjen prasič,če že tebi pri 17 ne delujejo možgančki,kar je razumljivo in tega niti od tebe nihče ne pričakuje,bi morali delovati njemu,sram naj ga bo,17 let si stara ,živi živlenje in drži se vrstnikov,njega pa čimprej na čevelj,komu mar kaj čuti ali ne,v nobenem primeru ni pravi zate!
Kako nekaterih ni sram,da šolarke osvajajo,res to je pa čez vse meje!
Hitro si začela ja, v življenju se vse vrača na žalost, mogoče bo tebe čez leta mož varal… To da greš v posteljo z moškim, ki je zaseden ne pomeni uživati mladost, pač pa da si že v tako mladih letih nabiraš izkušnje ki te bodo enkrat drago stale.
če tu lahko koga po glavi udari je to ta preverzen dec,dejte no mir,puncA je stara 17 let in je še mlečna-pa to ne mislim kot žalitev,da neboste narobe razumeli,pač mlada je še in naivna,brez izkušenj in znanja,čudi me da noben ne popljuva pokvarjenca,ampak je samo smrklja ta grda in se ji mora v živlenju vračat,čudni ste,zamislite se malo,kdo ima tu večjo odgovornost,šmrka ali že dolgo časa polnoleten dec ki ima družino??
če tu lahko koga po glavi udari je to ta preverzen dec,dejte no mir,puncA je stara 17 let in je še mlečna-pa to ne mislim kot žalitev,da neboste narobe razumeli,pač mlada je še in naivna,brez izkušenj in znanja,čudi me da noben ne popljuva pokvarjenca,ampak je samo smrklja ta grda in se ji mora v živlenju vračat,čudni ste,zamislite se malo,kdo ima tu večjo odgovornost,šmrka ali že dolgo časa polnoleten dec ki ima družino??[/quote]
Ne vem zakaj se tako razburjaš, kdo pa je rekel da je vsega ona kriva? Jaz sem povedala samo da ni prav kar počne in da to ne pomeni uživati mladost – sexat z vezanim moškim. In je prav, da se tega zaveda, da se vsaka neumnost v življenju vrne. Tipa na žalost ni na forumu zato mu nobeden ne more povedat par “krepkih” ki bi si jih nedvomno tudi zaslužil.
če tu lahko koga po glavi udari je to ta preverzen dec,dejte no mir,puncA je stara 17 let in je še mlečna-pa to ne mislim kot žalitev,da neboste narobe razumeli,pač mlada je še in naivna,brez izkušenj in znanja,čudi me da noben ne popljuva pokvarjenca,ampak je samo smrklja ta grda in se ji mora v živlenju vračat,čudni ste,zamislite se malo,kdo ima tu večjo odgovornost,šmrka ali že dolgo časa polnoleten dec ki ima družino??[/quote]
Tip nima družine (žene, otrok), ampak punco. In ne vem zakaj bi se mi morlo karkoli vračat, sploh pa če on mene kliče: torej bi vrjetno če ne bi mene bil že s kero drugo, pr tem da je takšne sorte bl pa njegov problem oz. tudi puncin ker očitno tega pr njemu ne (želi) vidi/videt. Ne vem no..
Aja še to, zakaj bi pr 17, skoraj 18ih misnla na to če me bo mož varal al pa ne? Sploh me pa počasi mineva vsakršno razmišlanje o kakršnikoli poroki nekoč daleč v prihodnosti, glede na to kaj eni tipi ženskam delajo..
Forum je zaprt za komentiranje.