Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zasebno zobozdravstvo

Zasebno zobozdravstvo

Tisti, ki obiskujete privat zobozdravnika, ali vam ta izstavi račun za storitev?
Včeraj sem bila prvič privat, pa me je mal presenetlo, da računa sploh ni omenil, zdaj pa ne vem ali je to izjema ali stalna praksa.
Naslednjič bom pač omenila račun, upam da cena zato ne bo poskočila.

Tudi moj zobar je delal velikokrat brez računa. Od takrat, ko je pa imel inšpekcijo, pa vedno izda račun, pa čeprav nič ne plačam izda račun, kjer tudi piše da plača zavarovalnica. Ali pa če je račun kombiniran en del zavarovalnica, drugi del nadstandart pa plačam sama. RAČUN MORA OBVEZNO IZDAT, DRUGAČE JE V PREKRŠKU!!!!!!!

Izdal mi je račun, čeprav ga nisem zahtevala. Na mojo pripombo, da ga ne bi rabil, je rekel, da bi morala prej povedati in bi bila cena manjša.

Moj zobar (ima koncesijo) vsaj po mojih izkušnjah vedno brez vprašanja izda račun, tudi za nadstandardne storitve, ki jih plačamo sami.

Brez, ampak je cena potem temu primerna.

Vedno dobim račun. Prvat zobarca, brez koncesije, zelo v redu, tudi cenovno.

Vedno dobim, brez izjeme, dober zobar na Mlaki.

Tudi v zdravstvu moramo zahtevati račun, sploh za vse nadstandardne storitve. Pa saj tudi v javnem zdravstvu morajo izdati račun za storitve, ki jih ne plača zavarovalnica.
Mi zobozdravnik ni izdal računa, sicer za malo storitev, pa mi je žal, da nisem zahtevala računa, ker sem izvedela, da je naveliko delal na črno.

Pri prejšnji privat zobarci sem dobilaa en zelen pildek na roko napisan storitev ni bila opredeljena nekaj ohlapnega in slošnega v stilu popravilo….seveda je pobirala samo gotovino, in samo da si usta odprl je bilo 50 eur.
odkar sem končno našla novo zobozdravnico, dobim sprintan račun, točno opredeljene postavke, z materiali in kar je najbolje lahko plačam s kartico ( maestro, mastercard, visa). Vedno mi že vnaprej pove kolk bo kaj stalo in ni nobenega mešanja megle.
V primerjavi s prejsnjo tudi zelo natančna in šele sedaj vidim kako mi je prejšnja zafurala marsikaj v ustih.

Katera je pa bila prejšnja zobarca?? Če želiš, napiši!

Anabanana123,
a lahko na ZS sporočiš katero zobarco imaš. Jaz imam tudi s sedanjim podobne izkušnje kot ti s prvo in bi želela zamenjat.
Hvala!

New Report

Close