Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zasebna medicina dela

zasebna medicina dela

Lep pozdrav vsem!

Zanima ,e, kaj se vam zdi glede privatnih medicin dela, ali se vam zdijo predragi, ali so ćakalne dobe dolge, ali so tovrstni pregledi sploh potrebni?
Kakšne izkušnje imate s takimi pregledi?

Pa ostanite zdravi!

Pri zasebniku sem bil na vrsti v 1 dnevu, plačal 20.000 SIT in opravil pregled v 1 uri. BIli so zelo prijazni in učinkoviti, zdravnica se mi je precej posvetila. Brez pripomb, torej.

Glede cene se mi ne zdi drago, vsak vodovodar vam vzame 20 jurjev za dve uri dela, brez računa seveda.

Imam podobno mnenje kot Mantis. Sam sem bil prisiljen iskati pomoč pri zaebnih zdravnikih predvsem zaradi predolgih čakalnih vrst, ki so se kopičile na KC-ju in podobnih ustanovah (za urgentni ultrazvko trebušne votline bi bilo potrebno čakai 3 mesece?), prav tako pa tudi zaradi samenga odnosa in komnukacije na relaciji zdravnik-pacient. Cene se mi ne zdijo previsoke (pregled se giba med 5.000 do 20.000 sit), strokovnost in prijaznost je vsekakor na vrhuncu, čakalne dobe pa so najdlje 1 teden.

Lep pozdrav.

pozabila sta povedati, da so prijazni ISTI zdravniki PRIVATNIKI, kateri te dopoldne v rednem šihtu pošiljajo v ***** na ukc.
keš je zakon .

New Report

Close