Najdi forum

Se ne bi dalo nekako urediti, da bi se naši nicki zaščitili? Tako kot je to urejeno na chatih.

Se strinjam, čeprav nisem sigurna ali naj bi slo za zascito ali enostavno tako kot npr. na kulinarika.net, ki ne omogoča vpisa imena, ki je že izbrano. Tudi noj nick se je že ponovil, čeprav sem bila definitivno prva. Ne gre mi za to, kdo je prvi, je pa super, če veš s kom debatiraš – npr. s tistim, ki je imel tako … mnenje v tisti …. temi in….. dovolj nakladanja.

Čao!

Se strinjam, bi bilo fino. Vse kar bi bilo treba je, da se registriramo. Tudi jaz ne uporabljam svojega nicka, ampak ime in sem ga že morala malo “spremeniti”. Razpoznavnost pač in ravno zato, da veš s kom kontaktiraš.
Ampak ne bi mogla reči, da se je tvoj nick ponovil. Je pač ime. In “Sonja” ni prav redko ime. LP

Tudi moje ime se je že pojavilo. Mislim, da je Primož že obljubil, da bo v prihodnosti to urejeno.

Hvala, ker si me popravila. Mislila eno, napisala drugo. Res je ime in res ni redko.

Tudi jaz sem že moral spremeniti ime. Bil bi skrajni čas za zaščito.

test

testiral sem jaz,ker me je zanimalo,če imaš svoje ime zaščiteno s tem,da vpišeš svoj mail……pa ga nimamo…….to bi res lahko uredili………pa tudi vrstni red oddanih prispevkov po datumih……ahhhhhh jaaaaaaa,sem siten……..

Sploh ne razumem, zakaj bi morali imeti kakšno zaščito. Napišem svoje ime in gre. ALi je važno, kdo je kaj napisal? Važne so misli. Karmen nas je kar veliko – pa kaj če se vsaka s tem imenom tudi tako podpiše.

Karmen

Ko bo kdo klatil neumnosti, ali pa bo nesramen, in to pod imenom Karmen, boš vejetno spremenila svoje mnenje.

Zato pa je pametno uporabljati tudi email naslov. Zadnjič sem namreč naletel na osebo, ki se podpisuje z istim imenom, pa toži o kupu problemov in išče nasvete pri. dr. Rejcu.

Ker pri vseh odgovorih uporabljam email, do zamenjave težko pride.

😉

New Report

Close