Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Zašččita psa proti klopom

Zašččita psa proti klopom

Kaj uporabljate letos za zaščito proti klopom? Potrebujemo nekaj nestrupenega, ker se naš 14m veselo plazi in slini po psu.

Hja ovratnica BOLFO je ok 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

petvital bio shocker.baje zelo ucinkuje.prijateljica ima maltezana in nima nobenega klopa,prej pa je uporabljala frontline in etericna olja pa je vedno dobil najmanj 4 klope.

Zdravo!

Jaz mislim, da ovratnice niso kul, kjer so majhni otroci. Saj so insekticidne in ponavadi vsebujejo strupene snovi. Npr. kapljice EUKACID, pa so na bazi evkaliptusa, odganjajo golazen, lepo dišijo, in kar je najpomembnejše, niso strupene niti za male otročiče!

LP, Deborah

deborah,
lepo prosim, če lahko zaupaš, kje se da kupiti te kapljice?

hvala in lp

OJ!

V Tukanu jih imamo ziher. Če ste blizu LJ, imate tam 3 trgovine.
LP, Deborah

Petvitalov bio insect shocker (spray), Verminex (kapljice), vse na bio osnovi, primerno tudi za družine z majhnimi otroci, ker zadeve niso strupene. Sicer sta pa obe zadevi primerni za vse živali (pse, mačke, glodalce, ptiče), tudi za mladiče.
Dobiš pa v Gali&Nika na Linhartovi 66 v Ljubljani.

Warp, se dobi še kje drugje? V Lj in okolici?

Za drugje ne vem. Lahko pa narocis na 01 437 77 88 med 10. in 19. uro, dobis po posti, placas postarju.

Mi smo prešli iz Frontline na Advantix, ki naj bi bil po nasvetih kar 10 veterinarjev, ki sem jih klicala… ta hip najboljša zaščita, ker vsebuje še repelent.

Pa ne me zdaj spet drzat za jezik, pisem le to, kar so mi povedali, ko sem jih sprasevala za mnenja in ne, nisem ga kupila pri njih,da bi mi to govorili, ker so zeleli sluziti na tem… ampak so mi ga narocili v lekarni in je prislo vse ceneje.

Pes ga prenaša vredu,nobenih starnskih ucinkov ni bilo, jih ni, otroci in mi smo nenehno z njim, ker je v stanovanju, bozamo ga, ljubkujemo in še nobenemu ni bilo nič.
Klopov in bolh pa tudi ni;))

Kaj pa za muce? Advantix to ni, ali ne? Kakšna alternativa?

Ne za muce Advatix niti približno ni…

Za muce je trenutno najboljse ovratnice BOLFO. Vet je rekel, da jih zelo hvalijo…
Jaz pa jih tudi hvalim, moja dva nista dobila nobenega klopa odkar jih imata in tudi bolh ni več! 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

New Report

Close