Zaroka
Hello, vsi poznamo filmske, romanticne, … zaroke, ko moski poklekne pred zensko in jo zaprosi, ob tem pa ji da zarocni prstan. Ful mi je pa bilo vsec pri Prijateljih, ko je Monica zaprosila Chandlerja. Me pa zanima, kaj zenska podari bodocemu zarocencu oz. s cim ga zaprosi, tudi s prstanom ali s cim drugim?
By by!
Tudi jaz mislim, da ni potrebno, da je zaroka filmska, to je brez veze in umetno. Najina je bila tako preprosta, čisto enostavna, pa tako lepa, da je nepozabna. Sicer je dal pobudo moj sedanji mož, ,….na valentinovo sva si po večerjici nesla vino in svečke v dnevno sobo in takrat se je zgodilo,…..moj dragi je pokleknil, me vprašal in potem se je zasvetil briljantek,…čudovito!!!!! Seveda brez solzic ni šlo, ker sem bila tako sečna, da sem imela občutek, da sem med zvezdami.
Zame je preprosto največkrat najlepše.
T.
No, pri nas nismo ravno klečali. V napol razsuti hišici, ki sva jo takrat prenavljala, me je z vrtnico v roki vprašal, če se poročim z njim. In ker sva v kučico takrat res vlagala večino svojega časa in ker nama je vse v zvezi z njo pomenilo skupno prihodnost, mislim, da bi težko izbral lepši kraj.
Zato ti predlagam, da najdeš nekaj, kar vaju najbolj asocira na skupno prihodnost ali pa spominja na lepe trenutke, ki sta jih prezivela skupaj.
Urša