zarodki
Hojla!
Se strinjam s Kitty, a ti bom vseeno odgovorila, da bos videla, da je temu res tako. Popolnoma razumem tvojo radovednost, ker sem tudi sama zelela vedeti tuje izkusnje…
Torej:
1. IVF-6 celic, 3 zarodki, 2 blastocisti
2. IVF-7 celic, 6 zarodkov, nobene blastociste!
3. IVF-11 celic, 10 zarodkov, na dan ET prenos dveh zarodkov (1 blasta in 1 morula), sedaj me caka se 1 zamrznjena blastocista (razvila se je sele 6. dan po punkciji).
Pri meni je problem starost (40), moz je OK.
Veliko srece ti zelim,
Lara
1.IUI, ki se je spremenilv v IVF-16 celic (6 nezrelih), 10 zarodkov, na dan ET prenos dveh zarodkov, sedaj me caka še 6 zamrznjenih blastocist; 2 sta 5 dan nehali rasti
Sem pa noseča.
Tako, da tudi sama mislim, da ni pravila, včasih odreagiraš zelo dobro, celo predobro, beri hiprstimulacija, drugič pa slabo.
Glavo pokonci in pozitivne misli pod klobuk in bo uspelo.
Lp Jagoda
1.IVF 7 celic-transfer 3.dan-2 moruli-5.dan še 4 zamrznjenčki
2.IVF 7 celic-transfer 5.dan-2 blastocisti 1 morula zamrznjenčov ni bilo
3.IVF 9 celic-transfer 5.dan-2 blastocisti- ENA ED NJIJU ZDAJLE VESELO BRCA V MOJEM ŽE KAR VELIKEM TREBUŠČKU,2 baltocisti in ena morula pa še čakata da se pridružita sestrici čez kakšno leto in pol.
Tako,da ne glede na statistike take ali drugačne ne obupaj!
Ja,res je tako kot je napisala Jagoda,ni nujno da pride do kakršnekoli krvavitve.Sem pa sama imela krvav(živo rdeč)izcedek in sicer 10 in 11 dan po ET,amapak ga je bilo res malo.Znaki pa isti kot,da bo M,mislim da zelo dobro poznam svoje telo pa sem bila sigurna da spet nebo nič.Aja,pa test sem delala že 8.dan in je bil +,sem pa naredila jasno kar še nekaj testov potem in vsakič me je bilo strah,da črtice ne bo več…..tako da je kar bolje počakat tja do 11 ali 12 dne.
Pa srečno!