zarocni prstan
Hi!
Zaroceni in poroceni, povejte mi kako gre z zarocnimi prstani!
Ga dobita oba ali samo zarocenka?
Kako naj ugotovim optimalno velikost, ne da bi ga pomerila (ne nosi prstanov, zato si ne morem nobenega sposoditi)?
Kaksen cenovni razred priporocate (niti sanja se mi ne o cenah nakita)?
Kaksno zlato in nakit je In?
Zarocen pecen!
Ponavadi (usaj v moji druzbi) ga ima samo zarocenka, saj ti zaprosis njo, in ji zraven das prstan.
Za velikost…malo bo tesko, ampak…s palcem in kazalcem primi za njen prst, tam kjer naj bi bil prstan (nevem zmisli si kao masaza alpa kej 😛 ) in nato se na isti nacin zmeri svoj prst (na istem delu) in priblizno vidis razliko.
Ali pa bol enostavno, priblizno oceni, ali ma suhe, normalne, bolje debele prste, pojdi v zlatarno in povej prodajalcu, da je za naprimer srednje prste, ce ji slucajno ni prav, ga gresta pac skupaj pomanjsat.
Cena ni bistvenega pomena, cisto odvisno od tvojega financnega stanja, in kako pac gledata vidva na to.
Jaz bi vzela belo zlato, s kaksnimi dijamanti 🙂 (mejhni dijamantki, pa da jih je vec)
Hm, meni se zdi boljše, da gresta z zaročneko skup pomerit prstan, kot pa da ji kupiš na primer premajhnega (kaj šele predebelega). Glede cene in materiala, pa imaš zlatarje, ki ti znajo svetovat. Seveda pa ni pocen varjanta, vsaj zame ne.
ce jo hoce presenetit, glih ne morta it skup pomert. drugace pa se da ocent a ma debele al tanke prste, v zlatarnah ti pa nato ponudijo skor zmeri tapravo velikost.
Forum je zaprt za komentiranje.