Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Neonatologija Zaraščena vagina

Zaraščena vagina

Pozdravljeni,

Danes sem doživela šok, ki mi je vzel par let. Pri triletnici sem ugotovila, da ima zaraščeno vagino.
od skrbi me bo pobralo. Najraje bi klicala na urgenco, sam mi zdrava pamet pravi, da ro ob tej uri ni pametna poteza.

zanima me kaj to pomeni? Kaksen je postopek obravnave, posega? A je lahko to znal da je kaj hujsega zadaj? Po glavi mi hodijo crne misli, kaj ce moja punčka nima rodil. Jokam že dve uri in samo sebe preklinjam kako da tega nisrm prej vidla. 🙁

a mi lahko kdo prosim pove kaj sledi? Ima kdo izkusnje? Do torts sta še dva dneva, ko zacne delati pediatrinja, mene bo pa že dames pobralo od skrbi. 🙁

Lp

Žal je “torek s pediatrinjo” že zdavnaj mimo – in mi je zato žal zamude pri mojih odgovorih. A kot sem že večkrat poudarila – MedOverNet ni urgentna služba, razen če med že objavljenimi temami najdete kaj podobnega svojemu problemu.

Sinehije sramnih ustnic pri deklicah v predšolski dobi niso redke in niso prav nič usodne, saj v tem času ženski spolni organi še niso aktivni, izločka iz nožnice je zanemarljivo malo. Večinoma težave reši že pediater, si vam predpiše hormonsko kremo. Če se mu zdi zlepljenje vseeno preveč izrazito, pa vas napoti h ginekologom – večinoma v Ljubljano, kjer je na Ginekološki kliniki (Leonišče) ambulanta za otroke.

Jok je pri vas že zdavnaj mimo – bi bilo pa koristno, če si vzamete čas in dopišete na tale forum, kako se je pri vas odvila zgodba. Tudi zame bo poučno 🙂

Vse dobro vam želim, čim manj podobnih stresnih trenutkov,

****************************************** Dr. Lilijana Kornhauser Cerar, dr. med.

New Report

Close