Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija zaraščena kožica pri punčki

zaraščena kožica pri punčki

Pozdravljeni!

Pri naši 23. mesečni punčki je pediatrinja ugotovila zaraščeno kožico pred vhodom v nožnico. Bili sva v Leonišču pri otroški ginekologinji, ki nama je predpisala kremo z mislim da estrogenom za mazanje. Zanima me glede na to, da ima punčka luknjico povsem zaraščeno ali lahko samo z mazanjem s to kremo težavo odpravimo in ne bo potrebno rezati?
Prav tako jej bila ginekologinja začudena, da hči ni imela nobenega uroinfekta. Ne morem si pomagati, toda zdaj sem zaskrbljena še zaradi tega.

LP

Spoštovana ančka bančka,
z mazilom boste ozdravili zraščene ustnice, če bo potrebno, jih bo ginekologinja samo še razprla (ne rezala, samo razprla, tako kot npr. vi razprete grahov strok)
Ni vam potrebno biti zaskrbljena zaradi vnetja sečil. To bi sigurno vedeli, saj vnetje sečil pri otroku poteka tako burno, da se ne da zgrešiti. Če gre za vnetje mehurja, potem bi jo tako strašno peklo pri lulanju, da bi jokala in sploh ne bi hotela lulati. Če pa bi prišlo do vnetja zgornjih sečil (ledvičke), pa to poteka z visoko vročino in slabim stanjem. Tako da, zaskrbljenost kar stran.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Najlepša hvala za vaš pomirjujoč odgovor.

Lep pozdrav!

New Report

Close