Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Zara,Biba in drugi.., kako ste?

Zara,Biba in drugi.., kako ste?

Zara, Biba in drugi z malignim melanomom, kako ste? Že skoraj pol leta ni nobenega glasu, jaz pa bi srčno rada vedela, kako živite. Ste zdravi? Se vam bolezen ponavlja? Od vseh nas se le Jože oglaša in nas razveseljuje s svojo pokončno držo. Jaz sem se za naslednjega pol leta spet izvlekla, to želim tudi vam. Pa, oglasite se kaj!
Marinka

Lep sončen pozdravček vsem!

Ja res že dolgo nisem pisala, vendar forum prebiram skoraj vsak dan, da vidim kaj je novega. Upihnila sem že prvo svečko od odkritja bolezni in operacij in vem, da jih bom še mnogo. Vsake tri mesece imam kontrolo in zaenkrat je vse OK, čeprav mnogokrat čutim bolečine, pa vendar vem, da bodo minile. Trenutno sem še na 4-urni bolniški, ki se mi počasi izteka. Kako pa kaj ostali? Komaj čakam malo dopusta, da si naberem moči, pa tistih drobnih malenkosti, ki ti polepšajo dan.
Lep pozdravček vsem in veliko zdravja in upanja
Biba

Pozdravljena,

Sem zelo vesel, da si oglasila. Sem ravno te dni mislil nate. Zdi se mi, da si imela se druge tezave z zdravjem in mocno upam, da si vse uspesno resila.

Jaz sem glede melanoma dobro, minilo je ze pet let in sedaj imam kontrole letno. Skrivam se pred soncem, samo kaj ko vedno to ne gre. Letos je sonce se posebej nevarno. Celo slovenski dermatologi so (za cudo) o tem podali svojo izjavo.

Zelim, ti veliko zdravja in vse dobro.

SREČNO
Joze

Mene pa zanima, če ste pripravljeni vi “mm” bolniki malo bolj natančno povedati, kam hodite na kontrole oz. kako ste sploh spoznavali to bolezen, hodili na predhodne preglede…itd.

Kdaj ste bili prvič pregledani? Kje ste bili operirani? Kateri zdravnik skrbi za vas oz. če vsi obiskujete bolnice v Ljubljani oz. Mariboru? Ste sedaj na rednih kontrolah pri dermatologih ali pri onkologih ali na plastični kirurgiji ali je to morda celo vseeno?

Prebral sem že vrsto vaših sporčil (tudi starejših) pa me vedno malo mede, ker nekateri omenjate dermatologe, nekateri plastike… itd.

Hvala za odgovore, lep pozdrav in srečno.

Želim vam veliko poguma še naprej in da bi ostali zdravi vsaj še 50 let!

Srečnga pa zdravga!!!!!!!

Lp, Taja

New Report

Close