Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Zapustila nas je mimaŠ…

Zapustila nas je mimaŠ…

Iskreno sožalje družini in prijateljem…..

Da_Re

Nisem se veliko oglašala tu gor, sem pa prebrala dovolj, da mi je bilo takoj jasno: MimaŠ je bila sonček tega foruma … Sonček in srček – zaradi Nje je ob mojem imenu letos rdeč srček …

HVALA TI, mimaŠ – ne samo za tega rdečega srčka na forumu, ampak za vse iskrice in spodbudne misli.
Srečno pot!

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

V mislih sem na Slivniškem pokopališču. Ko prebiram forum vidim, da nas je mnogo, ki pogrešamo TEBE DRAGA MIMA.

Hvala. Hvala. Hvala TI.

Sožalje družini.

Hvaležna bi bila, če bi kdo, ki se je udeležil pogreba napisal kaj nam, ki te možnosti nismo imeli.

Lijana

Srečno, Mima, kjer koli si že …
Tudi mi te bomo pogrešali, čeprav si nam toliko dala, da živiš v veliko srcih.
Družini iskreno sožalje. Hudo je izgubiti tako velikega človeka.
Ajda

Iskreno sožalje družini in prijateljem

jani

Prebrala sem knjigo in zdaj, ko vidim, da je ni več, mi ni lahko pri srcu. Resnično me je prizadelo, vendar mislim, da je to dobro. Da se spomnimo, kdo smo in da potrebujemo veliko potrpljenja, tolažbe in predvsem: sočloveka.
Moje sožalje!

MOJA SOŽALJE!!!!

MOJe SOŽALJE!!!!

Zares iskreno sožalje vsem domačim!
Draga Mima nam je vsem zgled pri borbi s to boleznijo.Res si pravi sonček, spoštovana Mima, ki bo sijal večno.
Upal sem kljub vsemu, da boš še dolgo z nami…
Matic z družino

Mima, pogrešam te.

Hvala za vse nasvete in besede vspodbude. Tvoja knjiga je moja biblija in vodnik.

Spoštovani najbližji!

Imeli ste zlato in zlato vedno ostane zlato.

Vem, da Vam je neizmerno hudo. Toda dovolite ji, da odide, da ne bo več tako trpela. Živela bo v Vaših spominih. Bila je neizmerna Borka za življenje…

MimaŠ, hvala Vam za Mavrico…učbenik življenja.

Soćustvujem z Vami, Sonja

Vaša izguba in žalost sta neizmerni. A tudi mi na tem forumu smo izgubili veliko … in smo prav tako žalostni.
Pogrešali bomo njene nasvete, vzpodbudne misli in njen pogum.
Iskreno sožalje,
Darja

Tudi jaz izrekam iskreno sožalje družini.
Čeprav je tudi mene kdaj pokregala je bil njen glas “glas razuma” in njen nasvet je bil vedno tisto pravo. Realno, brez olepšav pa vendar polno upanja, kar je človek v danem trenutko najbolj potreboval.
MimaŠ tudi jaz te bom pogrešala.
Pa naj ti bo lepo in brez bolečin, kjer si sedaj.
Pa pazi še naprej na vse nas.
Zbogom…

Sozalje vsem, ki so jo imeli radi.

flora

Bila je velika ženska. Bila je velik človek.

Moje sožalje domačim

b.

Iskreno sožalje!

Mateja

Iskreno sožalje v imenu skupine za samopomoč Kranj!

Pred nekaj dnevi, sem prebrala Mavrico v pločevinki. Knjiga me je vsrkala vase in ne izpustila, dokler je nisem prebrala. Iz nje sem potegnila Mimino moč, pogum, borbenost in ukaželjnost. Vzpodbudila me je, pri mojih borbah.

Zato me je še bolj pretresla vest, da je Mima odšla. Nekako sem si predstavljala, da bo še dolgo med nami. Sedaj pa je ni več.
Vendar vseeno je, saj je za seboj pustila enkraten učbenik življenja in nasvete na forumu.

Iskreno pretresena Nataša Ude

Dragi domači ,

iskreno sožalje ob izgubi ljubljene osebe .

Mima hvala za vse .

Tomaž

Vsem domačim, moje iskreno sožalje.

jera

Njena energija nas je prevetrila.
Pustiti moramo njeni energiji, da se spočije in vrne, ko ji bo…….

Mima! SREČNO

Alenka

New Report

Close