Zapustila nas je mimaŠ…
Draga Mima,
človek, ki toliko da drugim, ne more umreti, saj živi v tisočerih srcih. In odkler bije le eno srce, ki misli nate, tako dolgo ostajaš z nami.
Počivaj v miru…
Vsem domačim izrekam globoko sožalje, v tihem upanju, da vam vsaj malo tolažbe prinaša zavest, da nas je mnogo, ki imamo Mimo radi, da nas je mnogo, katerim je Mima prinesla mavrico in neba v srce.
Čeprav te nisem osebno nisem poznala sem te veliko brala,
res si veliko pomagala vsem, ki se soočajo s boleznijo
pa tudi tistim, ki moramo to gledati od daleč in včasih to
največjo moro prvi ljudem povedat.
Velikokrat sem se obrnila na tvoje poste, da sem razumela svoje paciente.
Upam, da se bo našlo tam, kamor odhajaš vsaj malo te ljubezni, ki si jo ti delila z nami.
Njeni družini pa iskreno SOŽALJE
Naj ji bo mirno onostranstvo! Domači pa prejmite moje iskreno sožalje. Čeprav je nisem poznala, so se mi vlile solze po obrazu, saj sem tudi sama pred mesecem izgubila mamico in me je odhod MimeŠ enako prizadel in odprl še svežo rano. Na forumu jo bom zelo pogrešala, čeprav me je kdaj “nakregala”, bila pa je “naša MimaŠ – Mavrica”…
M.
ISKRENO SOŽALJE, SPOŠTOVANI VSI, KI STE JI STALI OB STRANI. NJENA POT NI BILA LAHKA, A JE DALA TOLIKO SEBE DO ZADNJEGA DIHA TUDI NAM … LJUDEM, KI JE NISMO POZNALI, A SMO JO IMELI PRILIKO SPOZNAVATI. HVALA VAM VSEM, S POMOČJO KATERIH SMO SE Z NJO SREČEVALI NA TEH SRANEH.
marija (1)