Zapustila nas je mimaŠ…
Sprejmite moje iskreno sožalje.
Kogar imamo radi, nikoli ne umre……Le zelo daleč je.
Bila je nekaj posebnega, tako kot morate biti tudi vi-njeni najbližji. Samo človek, ki ima okoli sebe ljudi, ki ga imajo neizmerno radi, ga podpirajo, lahko razmišlja tako, kot je ona. In ona je dajala svojo energijo spet vam. Krog je sklenjen. In tako bo ostalo-za vedno.
Njena energija, njen pozitivni pogled, njena volja,….vesela sem, da sem jo lahko brala. Mima, hvala!
Mima in vi, njena družina, ste ljudje, ki jih spoštujem iz srca.
Tudi meni si ob mojem žalovanju, kljub Tvoji bolezni, namenila veliko prijaznih besed.
MimaŠ ostala boš za vedno v naših srcih in mislih. Zapustila si le bolno lupino a verjamem, da od zgoraj gledaš vse svoje… vse, ki jih imaš rada in vem, da boš videla tudi svojega vnučka, se ga dotaknila… čeprav te drugi ne bodo videli, te bodo pa čutili.
Počivaj v miru!
Iskreno sožalje vsem domačim in prijateljem.
Draga Mima!
Vem, da me ne slišiš, ampak vseeno…. Nekako sva povezani….. Kar zdelo se mi je cel vikend, da si zaspala, saj sva imeli sicer dnevni kontakt….. čez vikend pa nič…. pa nazadnje si imela težave z dihanjem….
Zdaj si ena od zvezdic tam gori in ena od angelčkov, ki mi v marsi čemu kaže pot. Veliko sva si dopisovali, izmenjavali izkušnje, tegobe, želje, upanja, …. Tako pametne napotke si mi dajala….
Upala sem, da ti bo moja Stekelnička upanja prinesla tako željeni čudež. Če ti ga ni tu spodaj, ti ga bo sigurno tam zgoraj!!!!!!!
Tvoj prispevek za bolnike z rakom je IZJEMEN.
Ko se bova enkrat, nekoč srečali tam zgoraj, ti bom pripopala v mejlih obljubljenega “lupčka na lička”.
Pogrešam te!
Kristina
Ravno danes sem v knjigarni gledala njeno knjigo in se spraševala, kako neki je….
Mima, naj ti bo lepo tudi tam…
Tanja
ps: Vsi bodo dosegli svoj cilj, le jaz ga ne bom dosegel.
Ognja prepoln, poln sil, neizrabljen k pokoju bom legel.
(Kosovel)
Ta verz znam že od svojega 3. leta, saj je zapisan na nagrobniku mojega očeta. Pa še kako drži…