Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Zapustila nas je mimaŠ…

Zapustila nas je mimaŠ…

…danes, 7.4., ob 10.30 v domaci postelji.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste ji stali ob strani in ji dajali moralno podporo.

Njena druzina

Prosim, sprejmite moje iskreno sožalje.

Iskreno sožalje!

Dragi domači!

Iskreno sožalje!

Majda

Eno sonce manj na zemlji ,

ena zvezdica več na nebu!

Iskreno sožalje!

Vsem domačim,

iskreno sožalje.

Monika

Sprejmite moje iskreno sožalje.

Mima pogrešali te bomo.

ella

Moje iskreno sožalje, dragi njeni!
Nisem jo osebno poznala, vendar mi je zelo hudo! Vseeno sem upala, da bo dočakala svojega vnučka. Skoraj prepričana sem bila.
Zelo mi je žal! Bodite močni!
dita

Vsem domačim in vsem ki smo jo imeli radi, iskreno sožalje Mila

pravtako iskreno sozalje vsim njenim!
Vrba

Moje sožalje.

Iskreno sožalje domačim.

Lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

V petek zvečer je v spalnici nekaj 2x zaropotalo, narahlo, nič se ni prevrnilo, tudi potres ni bil. Prepričana sem, da se je prišla draga Mima poslovit. Srečni ste lahko, da ste jo imeli, kakor tudi mi vsi skupaj, ki nam je in nam še bo razsvetljevala bivanje v tej dimenziji. Saj ne zamerite, če bom iz Večera prepisala…
Piš vetra posušil bo solze,
klopotec oznanil jesen.
Življenja le kratka je pesem,
to zdaj, ko te ni, dobro vem.
M. Šnuderl

ŽIVA

Ni ga, ki bi lahko preštel besede, s katerimi se je mimaŠ zapisala v nas, v naše misli, bojazni, bolečine in upanja.

“Kajti beseda, to je treba vedeti, je živo bitje.”
(Victor Hugo)

Zato mimaŠ živi z nami naprej.

Tajfun

Moje iskreno sožalje!

Prejmite iskreno sozalje – VEDNO bo ostala z nami.

Tadeja*

Še moje sožalje in naj napišem, da je veliko pustila vsem nam in vam. Dragi svojci, ves njen pozitivizem, bo vedno objavljen tudi na teh straneh, za vse tiste, ki se bodo znašli na razpotju, še enkrat vam želim iskreno sožalje.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Iskrene sozalje vsem njenim.

Pustila SI neizbrisen pecat tukaj na forumu, kaj sele v krogu najblizjih, zivela SI kljub hudemu polno do konca, bila SI nepopisno pogumna. Taksno TE bomo ohranili v spominu.

Pa vendar: “zakaj Mima, zakaj TI in zakaj ZDAJ? Zakaj, zakaj, zakaj…??” Jokam kot dez, kot bi Te poznala. Tvoji prispevki so bili moj vsakdan, prvi jutranji obred. Upam in zelim si le, da je bil zadnji trenunek v “Tvojem” svetu lep in nebolec. In fizicni konec ne pomeni nicesar. Tukaj si, z nami si in v nas bos zivela naprej.

Manja

Iskreno sožalje domačim in prijateljem.

Mir se je naselil v njeno razboljeno telo,
odšla je, kot odide mavrica z neba;
prameni njene Mavrice pa bodo še dolgo
segali v naša srca, kjer bo ostala za vedno.
Pogrešali jo bomo.

Domačim izrekam globoko sožalje.
Tina

New Report

Close