Zapustila nas je mimaŠ…
V petek zvečer je v spalnici nekaj 2x zaropotalo, narahlo, nič se ni prevrnilo, tudi potres ni bil. Prepričana sem, da se je prišla draga Mima poslovit. Srečni ste lahko, da ste jo imeli, kakor tudi mi vsi skupaj, ki nam je in nam še bo razsvetljevala bivanje v tej dimenziji. Saj ne zamerite, če bom iz Večera prepisala…
Piš vetra posušil bo solze,
klopotec oznanil jesen.
Življenja le kratka je pesem,
to zdaj, ko te ni, dobro vem.
M. Šnuderl
ŽIVA
Še moje sožalje in naj napišem, da je veliko pustila vsem nam in vam. Dragi svojci, ves njen pozitivizem, bo vedno objavljen tudi na teh straneh, za vse tiste, ki se bodo znašli na razpotju, še enkrat vam želim iskreno sožalje.
Primož
Iskrene sozalje vsem njenim.
Pustila SI neizbrisen pecat tukaj na forumu, kaj sele v krogu najblizjih, zivela SI kljub hudemu polno do konca, bila SI nepopisno pogumna. Taksno TE bomo ohranili v spominu.
Pa vendar: “zakaj Mima, zakaj TI in zakaj ZDAJ? Zakaj, zakaj, zakaj…??” Jokam kot dez, kot bi Te poznala. Tvoji prispevki so bili moj vsakdan, prvi jutranji obred. Upam in zelim si le, da je bil zadnji trenunek v “Tvojem” svetu lep in nebolec. In fizicni konec ne pomeni nicesar. Tukaj si, z nami si in v nas bos zivela naprej.
Manja