Najdi forum

zaprtost?

Pozdravljena,
imam vprašanje zaradi “čudnega odvajanja”. Predno obrazložim moram povedati, da do sedaj nisem imela nobenih problemov s prebavo, redno vsakodnevno normalno odvajanje. Začelo se je včeraj, ko nisem odšla, kljub tiščanju na veliko potrebo, čez dan me je tiščalo, toda zaradi okolja nisem mogla izvesti potrebe, v popoldanskem času sem imela ginekološki pregled, občutek tiščanje je ponehalo. Zvečer, pa me je močno tiščalo, toda nikakor nisem mogla iztrebiti blata, po dolgem času napenjena mi je nekako uspelo iztrebiti pet trdih fržovčkov, občutek potrebe je bil še vedno prisotn, Danes zjutraj sem šla normalno brez bolečin na potrebo, bilo je vse normalno, pnovno tudi popoldne, potem pa se je ponovno začel občutek neizpraznene danke. Ta občuek je ubistvu čisto na koncu danke. Prosim vas za pomoč, kaj storiti. Ali to vse skupaj kaže na zaprtost, ali na kakšne resne simptome in je potrebno obiskati zdravnika. Stara sem 30. let.

Hvala za odgovor.

lep pozdrav.

Spoštovani,

par dni bo morda potrebnih, da svoje odvajanje spet uredite po ustaljenem redu. Malo si pomagajte z Donatom in probiotiki, ki funkcioniranje črevesa spet vrnejo v star tir. Ni potrebe, da bi šli k zdravniku, ker se bo vse v nekaj dneh uredilo.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close