Najdi forum

Pozdravljeni.

Mene zanima kako oz. s kakšno hrano naj odpravim zaprtost? Tišči me na “stran”, a ne morm iti ! 🙁 Kako naj pospešim prebavo, katera hrana, kaj piti?

Ali je dobro spiti kavo ali bo to le poslabšalo mojo prebavo?

lp

Pozdravljena Nixy,

zagotovo vem, da pomagajo lanena semena, žlička semen zjutraj z jogurtom pri zajtrku (ni važno kakšen jogurt) pa redno vsak dan jemat vsaj nekaj časa, pa boš šla redno. Pomagajo pa tudi suhe slive, suhe marelice. Piti pa moraš veliko tekočine-vode do 2 litrov na dan ali celo tri, to pomaga. Sadje na sploh pomaga.

Kar se tiče kave pa ne bi vedela. Če ti to ne bo pomagalo v roku enega tedna, pojdi do zdravnika, lahko da je težava v prebavnem sistemu, zlasti, če se ti to vleče dalj časa.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

Lep pozdrav,

Tatjana

Donat, PO jedi. Vendar ne pretiravat, največ 2 dc na dan.

Meni osebno najbolj pomaga kava. Sploh ne tista turska, je ne prenesem. Ekspreso, kapucino. Grem po pol ure na stranisce. Tudi donat pomaga, ampak ga moram kar nekaj spiti. Hvalabogu pa od operacije dalje nimam vec toliko tezav s tem kot nekoc.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Zogica,

upam da ne zameriš vprašanju, vendar kakšne operacije?

New Report

Close