Najdi forum

Pozdravljene!
Ker sem iskala po forumu nekaj na to temo in ničl našla, vas sprašujem, kako si pomagate pri zaprtju. Sem v 19 tednu nosečnosti in imam
že po naravi te težave, zdaj pa so še bolj očitne.
POleg tega da vsak dan pijem Donat Mg, jem suhe slive in polnozrnat kruh… Kaj lahko še storim?
Prejšnji teden so se mi po malem začeli delati tudi hemeroidi.
To je tako zoprna in boleča nadloga.
Kaj mi priporočate?

Hvala vsem že naprej.

Pozdravljena!

Mi smo v službi dajali otrokom zoper zaprtje namočeno laneno seme z navadnim jogurtom in zmiksanim kivijem. Njim je pomagalo… Pa veliko tekočine.

LP tina

Donat MG, ampak ne po požirkih. Kolikor hitro lahko, vsakih 5 minut 2 dcl. Pa brez mehurčkov seveda. Bi te moralo kar pognati.

Meni je zelo pomagalo laneno seme (zmiksano) in potem ga le malo prevreš ali pa si ga eno žličko daš v navadni jogurt.

Meni ni pomagalo čisto nič. Celo nosečnost sem se jokala na wc ju. Nikoli več pa ne bom jemala železovih tablet, ker mene je po tistim začelo fuuuul zapirat. Isto po sirupu.

Prijateljica je delala terapijo proti zaprtju tako, da si je vsak dan dvakrat (zjutraj in zvečer) segrela 1/2 litra Donata in ga popila. Terapijo je opravljala dva tedna in ji je pomagalo. Poskusi mogoče bo tudi tebi.

Katja

jest pojem vsak dan tri kivije in nimam nobenih prolemov. popijem pa pb.2 litra vode.no,men nobena stvar ne pomaga tko k kivi.
nia

Pa mislite, da je 1 liter Donata priporočljiva količina dnevno??
Malo veliko se mi zdi vseeno.

Bom poskusila še vaše predloge in potem sporočim, kaj je najbolj prijelo.
Hvala vsem.

Zivjo, poskusi se kefir, 1 l donata na dan pa je mojem mnenju prevec. Jaz vsak dan spijem 2dcl donata zjutraj na tesce. In mi zelo pomaga, pa tudi prej nisem imela urejene prebave.
Ne smes pozabiti na telovadbo, ki je pomembna tudi za tvoje splosno pocutje in kondicijo!!!

Lp

Najprej popijem toplo mleko, potem pa pojem eno ali dve sveži banani.
Mi v glavnem pomaga v roku 5 min, če pa ne, je pa vsaj zelo dobro (ampak, do zdaj še ni odpovedalo).
Dosti sreče.

Sicer nisem nosečka, ampak, ko se mi malo ustavi pojem LCA jogurt suha sliva s semeni. Cez nekaj ur ali najkasneje naslednji dan sem rešena. Pa še zelo dober je! Dober tek

Da ne bo panike po nepotrebnem.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

New Report

Close