Najdi forum

Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

Nekako sem slučajno prebral to temo in ne morem mimo tega da ne komentiram oglasa….
Delam suhomontažna dela in to zahtevna za Avstrijskega delodajalca in se srečujem z slovenskimi delavci vsak dan in izmenjujemo izkušnje tudi posledično “knauferji”
TOREJ MOTI ME naslednje:
-vsak trdi da zna delati nakar se izkaže da temu ni tako
-natančnost in kvaliteta izdelave “španska vas”
-prepotentno in lahkomiselno razumevanje dela samega

in za knaufarje trdim da so skoraj vsi dosedaj ki so prišli delat v Avstrijo nedorasli temu poslu,ker končen rezultat vse pove in posledično meče slabo luč na vse ostale…
Hvala

Pozdravljeni,
če je delo v Švici še aktualno,prosim za tel.št.
za podrobnejše informacije,hvala.

ne nasedajte!!!! podjetje je insolventno in je v postopku izbrisa brez likvidacije.
Prilagam dokument:
Datum: 02.11.2011
Uradni list: Ajpes/155968

stran 1 od 2 Srg 2011/41717 matična številka 6008739000 Okrožno sodišče v Mariboru je v registrski zadevi izbrisa iz sodnega registra brez likvidacije dne 02.11.2011 Postopek za izbris subjekta vpisa A MONT PLUS storitveno podjetje d.o.o., matična številka 6008739000 iz sodnega registra brez likvidacije, začet s sklepom tega sodišča opr. št. Srg 2011/35124 z dne 28.10.2011, se ustavi. SKLEP o izbrisu iz sodnega registra brez likvidacije s k l e n i l o : o b r a z l o ž i t e v : Sodišče je dne 20.9.2011 začelo postopek izbrisa iz sodnega registra, ker gospodarska družba A MONT PLUS storitveno podjetje d.o.o., Borštnikova 53, MARIBOR, ne sprejema uradnih poštnih pošiljk oz.je neznana na poslovnem naslovu, ki je vpisan v sodnem registru in sicer Borštnikova 53, MARIBOR (427.čl. ZFPPIPP Zakona o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju (sklep številka Srg 2011/35124 z dne 20.9.2011). Zoper sklep je vložila gospodarska družba ugovor. V ugovoru navaja, da na naslovu Borštnikova 53, MARIBOR prejema vse poštne pošiljke,tako je tudi sprejela sklep o začetku izbrisa subjekta vpisa iz sodnega registra brez likvidacije. Ugovor je utemeljen. Sodišče je preiskusilo ugovorne navedbe predlagatelja. Sklep o začetku postopka izbrisa iz sodnega registra brez likvidacije je poslalo družbi na naslov, ki je vpisan v sodnem registru. Iz povratnice je razvidno, da je gospodarska družba na navedenem naslovu dne 23.9.2011 sodno pošiljko tudi sprejela in je tako ugovor utemljen. stran 2 od 2 Zato je sodišče s tem sklepom odločilo, da se ustavi postopek izbrisa (prvi odstavek 438. člena ZFPPIPP). Pravni pouk: Proti temu sklepu je dovoljena pritožba v osmih dneh. Pritožbo je treba vložiti pri tem sodišču. Ta pisni odpravek se ujema z elektronskim izvirnikom sklepa.

dobre postave imas;) ce hoces pridi v Celovcu pa bomo poiskal kaj, jst sem ze eno leto tle in delam non stop, sem star 25 let 180 visok in 70 kg 🙂 LP

torej,take je treba pred zid pa ………..p…a mu materina!

Iščem delo kot monter.Vsa ta leta sem delal v Nemčiji,Avstriji in Sloveniji,imam 15 let izkušenj na področju monterja prezračevalnih naprav,če mogoče kdo išče kakšnega delavca za v Avstriji in Nemčiji se lepo priporočam,sem vesten in nujno potrebujem delo.

Lahko pa mi pišete na mail: [email protected] ali pa pokličete na telefon 040 742 648

iščem redno službo v Avstriji.Po izobrazbi sem dipl.org.turizma in hotelirstva.Če nekdo ima kakšen predlog, prosim, če mi ga lahko posreduje.
hvala
031577930

torej,take je treba pred zid pa ………..p…a mu materina![/quote]

podjetje je pred izbrisom, pa še vedno nategujejo ljudi ma niso vredni druga kot si reko.

iščem delo v avstriji,končano imam poklicno gradbeno šolo,sem kvalitetni delavec z izkušnjami pri nas in v nemčiji opravljal bi dela kot so krovstvo predvsem ravne strehe guma epdm,sika znam varit kotne zaključke in ostale detajle,uspešen pa sem tudi v fasaderstvu in slikopleskarstvu.več info na 031602438.

Ponudb za zaposlitve v Avstriji je malo morje – v vseh strokah in panogah.

Če vam lahko kako pomagamo se oglasite (po mailu – po telefonu samo ob določenih urah). Splošne informacije so brezplačne!

zaposlitev-v-avstriji.jimdo.com

zdravo vidim po pisanju da realno pises. ja i moj muz trazimo posao u AUSTRIJI, prijavili smo se preko neke agencije da nam trazi tamo poso ali pitanje dali su posteni pa nas je malo i strah moram priznati dali mozda znas jos za kakve poslove sem gradevine. ako slucajno znas i mozes da nam izades u susreti molim te javi se na e-mail. Hvala puno.

Pozdravljeni !
Sem strojnik TGM z 15 letnimi izkušnjami na delih z bagrom,kombinirko,finišerjem.Iščem delo v Avstriji če ima kdo kakšne informacije naj mi jih prosim posreduje na imeil:[email protected] Hvala za pomoč

Zdravo star sem 26 let in živim v Kranju,trenutno sem brez zaposlitve,imam enega otroka 5.let staro punčko.prosil bi če ima kdo kakršnokoli informacijo za delo v Avstriji (klagenfurt,willach,graz itd..) proizvodnja,skladišče,voznik,gradbeništvo,varovanje,javna dela,vrtnarstvo imam izpit b.kategorije,lasten avto imam možnost stanovanja v klagenfurtu.skratka delal bi skoraj vse na marsikaterem področju za dober denar.Govorim slovenski,angleški,srbo-hrvaški,španski in malo slabše nemški jezik.izkušnje imam v vsem po malem ki sem naštel zgoraj.Sem zelo priden,marljiv in predvsem odgovoren,zato bi prosil dobre ljudi za kakršnokoli informacijo.hvala TEL:040-337-732

V založbi Drava v Celovcu iščejo skladiščnika (gospod Peter Wieser govori slovensko):

1 Lagerwirtschafter/in Lehrabschluss und Praxis erforderlich gute EDV Kenntnisse Slowenisch von Vorteil. Belastbar, da Buchpakete bis 30 kg zu heben sind. Aufgabengebiet: Lagerwirtschaft, Postabfertigung, Verpacken, Versand, Buchauslieferung, email-Bestellungen, Rechnungswesen Arbeitszeit: nach Absprache, Arbeitsbeginn nach Wunsch zwischen 09:00 Uhr und 17:00 Uhr, Teilzeitbeschäftigung im Ausmaß von 20 Stunden pro Woche Bitte senden Sie Ihre Bewerbungsunterlagen an: Herrn .Peter Wieser [email protected] DRAVA-Verlags- und- Druckgesellschaft m.b.H. DRAVA-Zalozniska Tarviser Str. 16 9020 KLAGENFURT Das Mindestentgelt für die Stelle als Lagerwirtschafter/in beträgt 1.364,00 EUR brutto pro Monat auf Basis Vollzeitbeschäftigung.

Prosim,če mogoče kdo pozna BORUT LEVSTEK,ki ima jutri v Mariboru razgovore za delo v tujini.Zelo bi prosil,če ima kdo kakšno informacijo,da se nebi vozil zastonj,ker je že tako drag bencin in gledam na vsak evro,saj iščem zaposlitev.
HVALA Tone

IŠČETE DELO V AVSTRIJI-GRAZ!!!!!!!!!
firma dm-graz
gsm.00386 31 345 133 DEJAN-vse informacije
Iščemo -vodovodarje
-centralna kurjava
-Knauf
-električarje
Išemo nujno nove delavce zaradi povečanja oz.zanimanja del drugih firm.
Delo je redna zaposlitev min.urna podstavka 10eur ura.Plus dodatki za delo-dodatek za montažo,dnevnice,itd……..
Če je delo na terenu,vam poiščemo prenočišče in seveda stroški so tudi naši.Teren je če si od Gradca oddaljen več kot 40-50KM.
Pogodba se podpiše za nedoločen čas,pogodbe in vse ostalo velja isto kot za avstrijske državljane.Nič več nimate z slovenijo,gori ste zaposleni in gori zavarovani in vse kar mora biti.
POGOJ-ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA,LASTEN AVTO,MOŽNOST TUDI ZA TISTE,KI ZNATE VSAJ MALO NEMŠKEGA JEZIKA,SAJ BI DELAL LAHKO Z TISTIM KI ZNA!!!!!!!!!!DEL.IZKU.VSAJ 2LETI NA VAŠEM PODROČJU..SAMO RESNI.

hvala

Dejan, ali so tudi kake zaposlitve za tiste brez izobrazbe? Nemški jezik obvladam.

lep pozdrav!
za prihodnje leto od junija do septembra bi si ze zdaj poiskal rad študentsko delo v avstriji(lahko tudi plača na roke-d ..na črno) v bližini klagenfurta, zanima me kako je s študenti in kako je delo plačano….lahko bi delal vsa dela po poklicu sem keramik in sedaj delam +2 za gradbenega tehnika- delal bi v kaksnih skladiščih,tovarnah,proizvodnjah,avtopralnicah itd….delal sem ze skoraj vsa dela zato mi delo ni tuje in se ga hitro navadim. govorim tudi srbsko(balkanski jezik+ nekaj malo nemškega -osnove kot so pozdravi opis osebe itd kar smo se učili v šoli ne pa veliko…. Kdor mi lahko ponudi delo ali mi kaj svetuje naj me kontaktira na EMAIL : [email protected] hvala za pomoč

A kdo koga pozna, ki bi zaposlil elektricarja za delo na Dunaju po avstrijski zakonodaji?
Moj fant elektricar se je preselil k meni na Dunaj kjer se trenutno uci nemsko in bo kmalu zacel iskati delo…

Dejan a delate samo v okolici Graz-a ali tudi na Dunaj-u?

@MK

je ta vaš oglas skladiščnika založbi v Celovcu še vedno odprt?

New Report

Close