Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji
Nekako sem slučajno prebral to temo in ne morem mimo tega da ne komentiram oglasa….
Delam suhomontažna dela in to zahtevna za Avstrijskega delodajalca in se srečujem z slovenskimi delavci vsak dan in izmenjujemo izkušnje tudi posledično “knauferji”
TOREJ MOTI ME naslednje:
-vsak trdi da zna delati nakar se izkaže da temu ni tako
-natančnost in kvaliteta izdelave “španska vas”
-prepotentno in lahkomiselno razumevanje dela samega
in za knaufarje trdim da so skoraj vsi dosedaj ki so prišli delat v Avstrijo nedorasli temu poslu,ker končen rezultat vse pove in posledično meče slabo luč na vse ostale…
Hvala
ne nasedajte!!!! podjetje je insolventno in je v postopku izbrisa brez likvidacije.
Prilagam dokument:
Datum: 02.11.2011
Uradni list: Ajpes/155968
stran 1 od 2 Srg 2011/41717 matična številka 6008739000 Okrožno sodišče v Mariboru je v registrski zadevi izbrisa iz sodnega registra brez likvidacije dne 02.11.2011 Postopek za izbris subjekta vpisa A MONT PLUS storitveno podjetje d.o.o., matična številka 6008739000 iz sodnega registra brez likvidacije, začet s sklepom tega sodišča opr. št. Srg 2011/35124 z dne 28.10.2011, se ustavi. SKLEP o izbrisu iz sodnega registra brez likvidacije s k l e n i l o : o b r a z l o ž i t e v : Sodišče je dne 20.9.2011 začelo postopek izbrisa iz sodnega registra, ker gospodarska družba A MONT PLUS storitveno podjetje d.o.o., Borštnikova 53, MARIBOR, ne sprejema uradnih poštnih pošiljk oz.je neznana na poslovnem naslovu, ki je vpisan v sodnem registru in sicer Borštnikova 53, MARIBOR (427.čl. ZFPPIPP Zakona o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju (sklep številka Srg 2011/35124 z dne 20.9.2011). Zoper sklep je vložila gospodarska družba ugovor. V ugovoru navaja, da na naslovu Borštnikova 53, MARIBOR prejema vse poštne pošiljke,tako je tudi sprejela sklep o začetku izbrisa subjekta vpisa iz sodnega registra brez likvidacije. Ugovor je utemeljen. Sodišče je preiskusilo ugovorne navedbe predlagatelja. Sklep o začetku postopka izbrisa iz sodnega registra brez likvidacije je poslalo družbi na naslov, ki je vpisan v sodnem registru. Iz povratnice je razvidno, da je gospodarska družba na navedenem naslovu dne 23.9.2011 sodno pošiljko tudi sprejela in je tako ugovor utemljen. stran 2 od 2 Zato je sodišče s tem sklepom odločilo, da se ustavi postopek izbrisa (prvi odstavek 438. člena ZFPPIPP). Pravni pouk: Proti temu sklepu je dovoljena pritožba v osmih dneh. Pritožbo je treba vložiti pri tem sodišču. Ta pisni odpravek se ujema z elektronskim izvirnikom sklepa.
Iščem delo kot monter.Vsa ta leta sem delal v Nemčiji,Avstriji in Sloveniji,imam 15 let izkušenj na področju monterja prezračevalnih naprav,če mogoče kdo išče kakšnega delavca za v Avstriji in Nemčiji se lepo priporočam,sem vesten in nujno potrebujem delo.
Lahko pa mi pišete na mail: [email protected] ali pa pokličete na telefon 040 742 648
iščem delo v avstriji,končano imam poklicno gradbeno šolo,sem kvalitetni delavec z izkušnjami pri nas in v nemčiji opravljal bi dela kot so krovstvo predvsem ravne strehe guma epdm,sika znam varit kotne zaključke in ostale detajle,uspešen pa sem tudi v fasaderstvu in slikopleskarstvu.več info na 031602438.
zdravo vidim po pisanju da realno pises. ja i moj muz trazimo posao u AUSTRIJI, prijavili smo se preko neke agencije da nam trazi tamo poso ali pitanje dali su posteni pa nas je malo i strah moram priznati dali mozda znas jos za kakve poslove sem gradevine. ako slucajno znas i mozes da nam izades u susreti molim te javi se na e-mail. Hvala puno.
Pozdravljeni !
Sem strojnik TGM z 15 letnimi izkušnjami na delih z bagrom,kombinirko,finišerjem.Iščem delo v Avstriji če ima kdo kakšne informacije naj mi jih prosim posreduje na imeil:[email protected] Hvala za pomoč
Zdravo star sem 26 let in živim v Kranju,trenutno sem brez zaposlitve,imam enega otroka 5.let staro punčko.prosil bi če ima kdo kakršnokoli informacijo za delo v Avstriji (klagenfurt,willach,graz itd..) proizvodnja,skladišče,voznik,gradbeništvo,varovanje,javna dela,vrtnarstvo imam izpit b.kategorije,lasten avto imam možnost stanovanja v klagenfurtu.skratka delal bi skoraj vse na marsikaterem področju za dober denar.Govorim slovenski,angleški,srbo-hrvaški,španski in malo slabše nemški jezik.izkušnje imam v vsem po malem ki sem naštel zgoraj.Sem zelo priden,marljiv in predvsem odgovoren,zato bi prosil dobre ljudi za kakršnokoli informacijo.hvala TEL:040-337-732
V založbi Drava v Celovcu iščejo skladiščnika (gospod Peter Wieser govori slovensko):
1 Lagerwirtschafter/in Lehrabschluss und Praxis erforderlich gute EDV Kenntnisse Slowenisch von Vorteil. Belastbar, da Buchpakete bis 30 kg zu heben sind. Aufgabengebiet: Lagerwirtschaft, Postabfertigung, Verpacken, Versand, Buchauslieferung, email-Bestellungen, Rechnungswesen Arbeitszeit: nach Absprache, Arbeitsbeginn nach Wunsch zwischen 09:00 Uhr und 17:00 Uhr, Teilzeitbeschäftigung im Ausmaß von 20 Stunden pro Woche Bitte senden Sie Ihre Bewerbungsunterlagen an: Herrn .Peter Wieser [email protected] DRAVA-Verlags- und- Druckgesellschaft m.b.H. DRAVA-Zalozniska Tarviser Str. 16 9020 KLAGENFURT Das Mindestentgelt für die Stelle als Lagerwirtschafter/in beträgt 1.364,00 EUR brutto pro Monat auf Basis Vollzeitbeschäftigung.
IŠČETE DELO V AVSTRIJI-GRAZ!!!!!!!!!
firma dm-graz
gsm.00386 31 345 133 DEJAN-vse informacije
Iščemo -vodovodarje
-centralna kurjava
-Knauf
-električarje
Išemo nujno nove delavce zaradi povečanja oz.zanimanja del drugih firm.
Delo je redna zaposlitev min.urna podstavka 10eur ura.Plus dodatki za delo-dodatek za montažo,dnevnice,itd……..
Če je delo na terenu,vam poiščemo prenočišče in seveda stroški so tudi naši.Teren je če si od Gradca oddaljen več kot 40-50KM.
Pogodba se podpiše za nedoločen čas,pogodbe in vse ostalo velja isto kot za avstrijske državljane.Nič več nimate z slovenijo,gori ste zaposleni in gori zavarovani in vse kar mora biti.
POGOJ-ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA,LASTEN AVTO,MOŽNOST TUDI ZA TISTE,KI ZNATE VSAJ MALO NEMŠKEGA JEZIKA,SAJ BI DELAL LAHKO Z TISTIM KI ZNA!!!!!!!!!!DEL.IZKU.VSAJ 2LETI NA VAŠEM PODROČJU..SAMO RESNI.
hvala
lep pozdrav!
za prihodnje leto od junija do septembra bi si ze zdaj poiskal rad študentsko delo v avstriji(lahko tudi plača na roke-d ..na črno) v bližini klagenfurta, zanima me kako je s študenti in kako je delo plačano….lahko bi delal vsa dela po poklicu sem keramik in sedaj delam +2 za gradbenega tehnika- delal bi v kaksnih skladiščih,tovarnah,proizvodnjah,avtopralnicah itd….delal sem ze skoraj vsa dela zato mi delo ni tuje in se ga hitro navadim. govorim tudi srbsko(balkanski jezik+ nekaj malo nemškega -osnove kot so pozdravi opis osebe itd kar smo se učili v šoli ne pa veliko…. Kdor mi lahko ponudi delo ali mi kaj svetuje naj me kontaktira na EMAIL : [email protected] hvala za pomoč
je ta vaš oglas skladiščnika založbi v Celovcu še vedno odprt?