Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji
Nevem kaj imate proti nekaterim podjetjem vsi skupaj,samo poglejtre malo kaj se dogaja v tej naši “ljubljeni” sloveniji.Delal sem v sct-ju,kar nekaj let,pa kaj je nastalo,najde se en kateremu nikdar ni dovolj denarja,zafura vse kar je bilo dobrega,vseh 240 tovornjakov,vso težko mehanizacijo,zdaj pa ko je treba hodit na sodišče,pač ne more,ker je “ZELO”,bolan,vperašam Vas,kje je bolan.Zato se pa vsak znajde kakor se ve in zna,tako tudi jaz,želim nekaj delati,pa makar tudi fizično delo,po poklicu sem strugar,vendar s časom gre tudi modernizacija naprej,mi kateri smo pa navajeni stružit na starih stružnicah pa ostanemo tam kjer smo.Zdaj je vse to že računalniško urejeno,vstaviš programsko kaseto nastaviš program,vstaviš noter komad surovec,ven pa dobiš že obdelanega.Vidim,oz.berem o teh kateri so veloko mlajši od mene,in se sprašujem kaj bi noi delali na navadni stružnici.Odgovor je samo eden”KAJ PA JE TO ZA ENA STVAR”,to bi pač slišal iz njihovih ust.
Imam izkušnje pri montaži stavbnega pohištva, še posebno oken in zunanjih vrat. Če še potrebujete pomoč, se bom z veseljem odzval.
Kontakt na [email protected]
Lep pozdrav! Martin
Iščemo vrhunske mojstre za Avstrijo dela se na Dunaju
3-.vodovodni instalater.monter centralne kurjave
>
> 5 monterov predelnih sten-knauf
>
> 6 zidarov- -Tesar ki ve delat z doka opaž,fasader obnova starih barok fasada dela na Dunaju
Usi delavci bojo prijavljeni v Avstriski firmi dobro plačilo
pokličite na +4369913737220 Radenko kondič
IŠČEJO SE DELAVCI ZA DELO V AVSTRIJI
-ELEKTRIČAR,DELO V PROIZVODNJI,DELAVEC PRI CNC STROJU, VZDRŽEVALEC CNC STROJEV, VARILCI (VIG,TIG,MIG,MAG,VARENJE PLASTIKE),AVTOLIČARJI, AVTOMEHANIKI, STROJNI KLJUČAVNIČARJI,TESARJI,LIVARJI,MALARJI…(IN OSTALI MOŠKI POKLICI).
POGOJ ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA-POGOVORNO.
LASTEN PREVOZ IN IZIT B.KATEGORIJE
PLAČILO JE REDNO IN DOBRO.
ZA VSE OSTALE INFORMACIJE POKLIČITE NA TEL.051/808-730
pozdrav tara007!
Kaj je kakšno delo v regiji Graza? Če ja, mi prosim sporočite na e naslov: [email protected]
Živjo sem boštjan trenutno delam na Dunaju nemško vem bolj malo govrit hrvško pa vem govorit delam knauf in imam nekaj izkušenj lahko bi se kaj dogovorila na [email protected]
lep pozdrav, zanimam se za dela v avstriji, imam vrsto let delovnih izkušnem v gradbeništvu (fasaderstvo, malarija, stavbno pohištvo, knauf…), varovanju oseb in premoženja, po poklicu pa sem tehnik zdravstvene nege. zato če imate bilo kakšno delo zame v sosednji avstriji, me prosim kontaktirajte na 070434288
Pozdravljen tara007
Po poklicu sem avtomehanik, imam že tri leta izkušenj v svojem poklicu. Išečem delo v Avstriji, če bi le bilo mogoče kot avtomehanik. Če se kaj najde mi prosim sporočite na gmail: [email protected]. Hvala. Lp
Pozdravljen tara007
Po poklicu sem avtomehanik, imam že tri leta izkušenj v svojem poklicu. Išečem delo v Avstriji, če bi le bilo mogoče kot avtomehanik. Če se kaj najde mi prosim sporočite na gmail: [email protected]. Hvala. Lp
Za delo z Knauf sistemi ? Predelne stene stropovi i.t.d.
Uredimo nemske papirje za resne delavce ki imajo iskusnje z tem delom ali pa da so spretni in da imajo voljo se nauciti ! Najraje Samo za mlade fante do 25 let !Planira se dougorocno sodelovanje tako da neresni naj se nejavljajo ?
Delo je po m2 !
javite se na meil
[email protected]
Zdravo js imam nekaj izkušenj iz knaufa sem produktiven.
Ampak govorim samo angleško če bi slučajno [email protected]
imam nekaj keramičarjev, ki bi delali v Avstriji. Če obstaja kakšna direktna povezava do človeka oziroma podjetja, ki priskrbi delo bi se priporočil.
Smo podjetje iz Maribora, ukvarjamo se z elektroinstalacijami, montažami in gradbeništvom!
Zaradi povečanega obsega del zaposlimo več gradbenih delavcev za določen čas, z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas. V prihodnjem mesecu bomo zaposlili zidarje, tesarje, železokrivce, krovce….skratka delavce z znajem in izkušnjami v gradbeništvu. Nujno pa potrebujemo gradbene delavce z znanjem doka sistema ( opaži). Zaposlitev takoj! Začetna urna postavka od 8€/h za nekvalificirane delavce z znanjem in 9€/h kvalificirani in samostojni delavci z znanjem z doka sistemi.
Več info dobite na tel.:031 651 845
jaz sem doma iz B.luke, torej nisem evropski državljan. Vsa dela kar se tiče tesarije, in vseh drugih gradbenih del( zidarija, krovstvo, fasade, polaganje kamna, izdelava nadstreškov za avtomobile ali prostore za oddih) obvladam in imam izkušnje, sem bil primpran učiti se vseh vrst del. Sem drugače livar modelar,brez redne zaposlitve in od tod iskušnje z natančnostjo. Sem resen in odgovoren pri delu in izredno rad bi dobil kakršno koli delo v Avstriji ali Sloveniji, sam da je plačilo redno in zagotovo. Prosim če mi tu gor javi , če bi me gdo zaposlil.V naprej hvala
Rašo
Star sem 44 let in iščem delo ,gostinstvo,urejenaje oklja,obrezovanje jabolk in trte-izkušnje 20 let v tej stroki ali akšno podobna enostavna dela.Delam samostojno,sem resen,urejen,komunikativen in delaven.Prosim, če me kontaktirate na e-mail: [email protected] ali telon: +386 41 896 430 / sem iz Maribora
Lep pozdrav.