Najdi forum

Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

sem delal knauf in vem da je težko dvigovat plate in res je težko delo sam jz sem ga bil navajen in sem navajen na to delo mn ni panike to sam nemško ne znam sam angleško in srbohrvaško če vas zanima BI BIL PRIPRAVLJEN DELAT kontakt 040493854

a mont plus sami napizdanti nic drugo

kaj lahko kaj več posreduješ za A MONT – ali je kakšna slovenska firma poštena, ki dela v tujini,………………………….saj koliko spremljam vedno dobim slabe informacije

uuuuuuffffffffffffff prav maš, vseh 40 delavcev, ki jih imamo zaposlenih smo napizdli, tak, da še zmeraj z veseljem delajo hahaha…

Iščemo večje število monterjev za montažo kovinskih konstrukcij v Nemčiji.

Vaše cenjene prijave z izkušnjami pričakujemo na email: [email protected]

Prosim navedite vaše podatke in telefonsko, da vas lahko kontaktiramo. Vse ostalo na razgovoru.

Iščem delo kemijskega tehnika v Avstriji ali Nemčiji. A ima kdo kakšno informacijo za takšno delo, kje bi se ga dalo dobiti? Imam dve leti in pol delovnih izkušenj v laboratoriju, v proizvodnji.

Moj email [email protected]

Pozdravljeni. pri a mont delam ze 4 mesce nam je direktor izplaceval vse place sproti. Razen zadnji mesec, ker je podjetje zaslo v likvidne tezave zaradi neplačevanja avstrijskih firm naši.
Jaz delam na Dunaju preko A mont plusa, in nam je firma DN-SYSTEMS dolžna že za tri mesce okrog 28000 eur in smo do sedaj mi vseeno prejemali plače, Obstajajo tudi postene firme, ki pa zal ne morejo placevati ljudi ker tudi njim ostajajo dolzni lep vecer

ma kdo išče slovenske firme v avstriji ? nihče!! prvo zato, ker avstrijci prisegajo na lokalne firme z referencami iz okraja. drugo je v avstriji malih firm (inštalterskih, električarskih, gradbenih itd.) malo morje. NI in NI razloga, da bi avstrijci za svoje projekte rabili neznane slovenske firme, ki še nemško neznajo. tretje se mali slovenski firmi že iz logističnih razlogov (npr. potnih stroškov) ne splača delat na projektih v tujini. (če gradiš hišo v mb, ne boš iskal fasaderje iz kopra).

v lipnici gradijo novo zeležnisko postajo in sem pogledal na tablo izvajalcev, ki jih je kar lepo število. NITI ene slovenske firme ni zraven. pa tudi drugje v okrajih lipnica / radgona nikjer ne vidiš kakšne table slovenskih firm.

mogoče iščejo njihove firme slovenske delavce, to ja, ampak slovenskih firm gor nihče ne išče ne pogreša. to je dejstvo. tak da to iskanje firm za tujino zelo diši po prevari in nepoštenju.

pozdrav

zanima me ali ima kdo izkušnje z tem amont plus d.o.o. kar nekaj jih govori da je to nateg nekaj se celo govori o likvidaciji podjetja?
prosim da bi mi kdo povedal iz prve roke ker govorice so pač govorice.

lp

Lep pozdrav zanima me delo v proizvodnji v Avstriji moj [email protected]

A MONT PLUS

TAKO DOBREGA LAŽNIVCA TEŽKO NAJDEŠ IN ZARADI TAKŠNIH DOBIMO ŠE V TUJINI SLABO IME! PREVERJENO 100%

Mater ste eni smešni…ne znate druga, kot negativno pisat o vseh, ki kaj napišejo na tem forumu. Res žalostno in čisto po slovensko. Nekateri iščete službo in molite, da je nikoli ne dobite…a vsi, ki delo ponujajo so slabi in vsak bi vas kar nategno in ne vem kaj. Dajte se že zbudit no…Blazneži se res ej. Smilite se mi…preverjeno 100% :))))

haj…

Iščem delo v Avstriji.., kot maserka.., bioenergetik, terapevt..

Lp..Viktoria

pozdravljeni,sem nina,iščem delo,kot sobarica,če kdo pozna koga v avstriji,da rabi,prosim sporočite mi na majl,ker v tej gnili sloveniji ni nč za delat,…hvala,[email protected]

NATEGNJENI
Re: Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

A MONT PLUS
TAKO DOBREGA LAŽNIVCA TEŽKO NAJDEŠ IN ZARADI TAKŠNIH DOBIMO ŠE V TUJINI SLABO IME! PREVERJENO 100%

Se strinjam z nategnjenim saj je meni ostal dolžen kar nekaj denarja!
Ne nasedajte mu!

Nategnjeni 2

Zakaj mu nisi pa vsaj kaj orodja odnesu ali si pač nekaj njihovega prisvojil.

Ti meni jaz tebi tle ni druge.

Hočem pa rečt to da da te firme niso vse podn večina so ja.

Prvič ko ne poznaš pa greš na firmo delat se zihr malo nategneš.Jaz sem se tudi.Vendar morš pa zamenat par takih firm da si ustvariš sliko.

Monterji se menjujejo iz firme u firmo in kroži debata o raznih firmah kje so delali kje plačajo in kje je pač podn od podna.

Obstajajo tudi firme ki plačujejo saj kaj hitro lahko ostanejo brez delavcev če ga kaj serjejo če ni pa delavcev pa propadejo pač.

Moje mnenje vsem ki bi šli na teren v tujino je ta da se malo pozanimajte ali ima ta firma v Sloveniji delavnico ali vsaj skladišče , ker če ma samo pisarno pa tri omare bežite vstran od takih.

če delate vestno, pridno…pa če morda živite od zraka in za delo NE zahtevate plačilo..
potem je A MONT PLUS pravi naslov za vas.lp

Prvo bi rad vedo gdo se skriva za imenom “”Jo__ “”

13.12.11 00:47
Pozdravljeni. pri a mont delam ze 4 mesce nam je direktor izplaceval vse place sproti. Razen zadnji mesec, ker je podjetje zaslo v likvidne tezave zaradi neplačevanja avstrijskih firm naši.
Jaz delam na Dunaju preko A mont plusa, in nam je firma DN-SYSTEMS dolžna že za tri mesce okrog 28000 eur in smo do sedaj mi vseeno prejemali plače, Obstajajo tudi postene firme, ki pa zal ne morejo placevati ljudi ker tudi njim ostajajo dolzni lep vecer

po tem takem ti nisi dobo plačila za 11 mesec

jaz pa še za 10 nisem dobo pa se nekaj dn-systems je nemška firma in to g. goj.. bra…..

daj malo preveri kake bedarije pišeš pa o rednem plačilo moreš met neke dokaze prav rad bi videl tvoje plačilne liste

A MONT PLUS
Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

07.12.11 21:17
uuuuuuffffffffffffff prav maš, vseh 40 delavcev, ki jih imamo zaposlenih smo napizdli, tak, da še zmeraj z veseljem delajo hahaha…

Iščemo večje število monterjev za montažo kovinskih konstrukcij v Nemčiji.

Vaše cenjene prijave z izkušnjami pričakujemo na email: [email protected]

Prosim navedite vaše podatke in telefonsko, da vas lahko kontaktiramo. Vse ostalo na razgovoru.

od totih 40 bi jaz rad vido imena??????????

njeeden
Re: Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

02.01.12 13:10
če delate vestno, pridno…pa če morda živite od zraka in za delo NE zahtevate plačilo..
potem je A MONT PLUS pravi naslov za vas.lp
SVAKA ČAST DA SI TO NAPISO “njeeden”

ha ha ha ste face 🙂 ko mi je dolgčas pridem sem brat pa me nasmejite..hvala 🙂

Trebam jednog dobrog strucnjaka za gradevinske poslove, zidanje, salovanje itd.
Prijavljen direktno u Austrijskoj firmi. Bruto plata 12€/Std. plus dnevno 9,5€ Netto.
13 i 14 plata. 13 plata bude obracunata odmah po prekidu radnog odnosa ili u 11 mjesecu i iznosi mjesecno ca.200€ netto. 14 plata (dopust) to pravo se ostvaruje za 46 radnih sedmica i bude isplaceno u netu ca.3.600€, na polovinu 14-te plate imate vec pravo poslije 26 radnih sedmica.

Ukoliko nekog zanima nek ostavi svoj email!

Trebam jednog dobrog strucnjaka za gradevinske poslove, zidanje, salovanje itd.
Prijavljen direktno u Austrijskoj firmi. Bruto plata 12€/Std. plus dnevno 9,5€ Netto.
13 i 14 plata. 13 plata bude obracunata odmah po prekidu radnog odnosa ili u 11 mjesecu i iznosi mjesecno ca.200€ netto. 14 plata (dopust) to pravo se ostvaruje za 46 radnih sedmica i bude isplaceno u netu ca.3.600€, na polovinu 14-te plate imate vec pravo poslije 26 radnih sedmica.

Ukoliko nekog zanima nek ostavi svoj email!
Stanovanje i hrana morate sami da platite.
Radno vrijeme od 7:00 do 17:00
Svako drugi Petak se ne radi.
Sedmicno radno vrijeme je 39 sati!
Prekovremeni rad je po potrebi moguce i moze se koristiti po dogovoru.

Lijep pozdrav!

New Report

Close