Najdi forum

Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

iščem delo ključavničarja-varilca,imam svoj s.p.
kontakt: boštjan031741718

Res je preko slovenskega podjetja nikoli ne bi šla v Avstrijo. Mojemu možu so tudi slovenci na takšen način ostali dolžni, pa se še zdaj pravdamo in čakamo. Mesec dni sem se prijavila na tale portal delovavstriji.com tako sva z možem spoznala gospodiča Nicola Di Grazia in so nam pridno pošiljali ponudbe aktualnih mest ki jih ni bilo nikjer drugje zaslediti kot le preko njih. Naj povdarim delodajalci so bili avstrijski in ne slovenski. Nicola je pomagal pri prevajanju na razgovoru in tako se je mož takoj zaposlil. Enako so se preko njih spravili v tujino moja sestra kot sobarica in dve njeni prijateljci. Jaz pa sem doma zaradi otroka. Tako da lahko le povem, da sem bila presenečena nad njihovo pomoč.

če bo kdo potreboval lahko le priporočam

http://www.delovavstriji.com

Brigita39
Tale gospodič nudi inštrukcije, sejemska ponudba…. zanima me da ni to kakšen nateg. Če nič nima o posredovanju, takšnih ljudi je mal- jih ne poznam. KAJ dela mož, sestra.

[email protected]

Zaradi vse večjega obsega dela na gradbiščih v Avstriji in Nemčiji iščemo izkušene:
KLJUČAVNIČARJE
VARILCE
FASADERJE
KNAUFARJE

Začetna urna postavka po dogovoru.
Fasaderji in knaufarji lahko po kvadratu.
Prevoz in nastanitev je naša skrb.

Vaše cenjene prijave z izkušnjami pričakujemo na email: [email protected]
Informacije na GSM: 041 716-299

iščem delo na obali bilo karksno stara sem 20 let visoka 170 tezka 50 in imam končano osnovno šolo…če kdo kej ve naj pise na [email protected] hvalaa

Takoj zaposlimo 10 ključavničarjev za montažo v Nemčiji. Priporočljivo je znanje varjenja. Nastop dela lahko takoj naslednji teden.

Začetna urna postavka po dogovoru.

Interesenti pokličite za razgovor!

pozdravljeni,
tudi jaz iščem delo v avstriji in sicer na koroški strani po poklicu sem poslovni tajnik in me zanima če bi se našlo kakšno delo za mene oziroma če kdo ve za kakšno. Glede dela mi je vseeno delal bi karkoli.Znam aktivno govoriti angleško ter pasivno tudi nemško imam tudi nekaj delovnih izkušenj v prevozih po evropi in tudi delo v proizvodnji.Star sem 26 let.
Moj mail je: [email protected]
GMS: 051\452-184
Hvala

Spoštovani A MONT PLUS

Kako je z nastanitvijo, prevozom? Napišete prosim malo več.

Zaposlitev dobi TIG VARILEC, SAMOSTOJNI CEVAR (IZOMETRIJA) delo v Nemčiji.

Urna postavka po dogovoru.

Interesenti pokličite za razgovor!

VSI TISTI KATERI SE ŽELITE ZAPOSLIT V SOSEDNI AUSTRIJI ALI NAMČIJI VAM SVETUJEM ZAPELJITE SE ČEZ MEJO IN DELAJTE PREKO AUSTRISKE AGENCIJE BOSTE PREJEMALI VELIKO LEPŠO PLAČO IN JE TUDI TOČNA NA URO.ODPADEJO SKRBI ZA PREVARO.VAM ŽE V NAPREJ POVEDO KOLIKO PREJMETE PLAČE ,KOLIKO ONI ZASLUŽIJO IN KOLIKO PODJETJE PLAČA ZA VAŠE DELO.VAM IZ ISKUŠEN POVEM SEM ISKAL ZA CNC RESKALCA PRINAS IN V TUJINI IN JE RAZLIKE ZA DOBRIH PAR STO EUR ZA REDNE URE.PAČ NAŽALOST JE TO NEKO SODOBNO SUŽENSTVO. PRINAS V SLOVENIJI PA BI RAD VSAK KATERI IMA MALO ČASA ČEZ NOČ OBOGATEL NA RAČUN DRUGIH. ČE JE ZE VSE MODERNO UPAM DA BO TUDI TO DA BODO ZAČELI IZGINJAT ALI PO DOMAČE PADE TEMA IN TE NOČ UZAME.

Če pa že vam negre najbolje pa napišite

personalbereitstellung steiermark

in si oglejte kaj vas pač zanima. Želim prijetno iskanje zaposlitve

VSI TISTI KATERI SE ŽELITE ZAPOSLIT V SOSEDNI AUSTRIJI ALI NAMČIJI VAM SVETUJEM ZAPELJITE SE ČEZ MEJO IN DELAJTE PREKO AUSTRISKE AGENCIJE BOSTE PREJEMALI VELIKO LEPŠO PLAČO IN JE TUDI TOČNA NA URO.ODPADEJO SKRBI ZA PREVARO.VAM ŽE V NAPREJ POVEDO KOLIKO PREJMETE PLAČE ,KOLIKO ONI ZASLUŽIJO IN KOLIKO PODJETJE PLAČA ZA VAŠE DELO.VAM IZ ISKUŠEN POVEM SEM ISKAL ZA CNC RESKALCA PRINAS IN V TUJINI IN JE RAZLIKE ZA DOBRIH PAR STO EUR ZA REDNE URE.PAČ NAŽALOST JE TO NEKO SODOBNO SUŽENSTVO. PRINAS V SLOVENIJI PA BI RAD VSAK KATERI IMA MALO ČASA ČEZ NOČ OBOGATEL NA RAČUN DRUGIH. ČE JE ZE VSE MODERNO UPAM DA BO TUDI TO DA BODO ZAČELI IZGINJAT ALI PO DOMAČE PADE TEMA IN TE NOČ UZAME.

Če pa že vam negre najbolje pa napišite

personalbereitstellung steiermark

in si oglejte kaj vas pač zanima. Želim prijetno iskanje zaposlitve

išćem delo u austri i njemči imam svoj s.p samir šistek zakljucna gradbena dela
vodovod ,otoke ,centralno ,talno gretje,pleskarska dela .če rabite takega izvajalc pokličite na 070/322-123.ali na e-pšta:[email protected]

Se strinjam z predhodnikom, ki je omenil, da se raje zaposlite direktno v Avstriji. Sam sem delal preko neke slo firme krepko čez 2.leti samo v tujini (ne samo v Nemčiji&Avstriji).

Kaj želim povedati? – Urna postavka je nekje ista v tujini, oz.malenkost večja (odvisno od samega poklica), kot če bi delali preko slo firme v tujini. Prednost je v boljšem socialnem zavarovanju, proti katremu se lahko slovensko v primerjavi z avstrijskim pošteno skrije!

Potem so tukaj še nadure – če jih boste že morali delati napr.v Avstriji, bodo le te pošteno plačane – in ne tako, kot je to stalnica slovenskih podjetij, ki plačujejo nadure v smislu ura za uro. – Torej, če imaš preko slo podjetja 8.€/h, boš imel tudi 8€ plačano naduro!!!!

Potem sta tukaj še regres in dopust… – Redko katera slo firma izplača regres ter dopust. – Sam nisem dobil v 26.mesecih zaposlitve izplačanega niti enega regresa, niti dneva dopusta!!!!! – V Avstriji napr.imam 13. in 14. plačo, ki je uzakonjena z zakonom …plus nekatere firme dajo svojim delavcem še bone za novoletne nakupe v teh velikih trgovskih centrih.

Potnih stroškov in stroškov malice v Avstriji ne izplačajo – ampak tudi slo firme, za katere delaš v Avstriji, ti tudi tega skoraj zagotovo ne izplačajo!! – Kot sem že omenil – ura za uro!! – Če imaš napr.8€/h, so v tej urni postavki zajeti tudi tvoji potni stroški in malica, pa tudi dnevnice… Ne verjamem, da kateri slo delodajalec to posebaj izplačuje – ker kot sem že omenil, sem dolgo delal za takšno firmo v tujini, in spoznal ogromno Slovencev v tujini iz drugih slo firem – vse so po enem in istem kopitu – obljubijo ti zlato jamo – v resnici pa delaš kot črnc po 60/h na teden …oz.kdaj še kakšno uro več. Ne obsojam nobene slo firme – ampak kar se tiče dela v tujini, jih lahko prešteješ na prste rok, katere so resne pri izplačilih – pa ne govorim nekaj na pamet…

Potem je tukaj še odnos – delodajalec/delavec, oz.obratno.. – Tukaj raje nebom izgubljal besed!!! – Presrečen sem, da ne delam več za nobeno slovernsko firmo – in raje si posečem roke, kot da se še kdaj zaposlim za kakšno slovensko firmo.

Skratka.. – Zaposlitev diektno v Avstriji, oz.pri slovenski firmi – menim, da je zagotovo več prednosti (plusov) pri zaposlitvi direktno v Avstriji pod avstrijsko zakonodajo.

Upam, da bo moje razmišljanje pomagalo komu pri njegovi boljši odločitvi, kajti še vedno se ve odločno premalo o delu preko slovenskih podjetij v tujini.

Lep pozdrav.

[center]!! (S)TEGMANN Personal / Austria !!

IŠČEM DELAVCE / PERSONAL ZA REDNO ZAPOSLITEV V AVSTRIJI

Samo resni odgovori pridejo v postev !!

Pomembno:

Koncana izobrazba, vecletna praksa, znanje nemskega jezika(saj osnova) !!

!! PROSIM ZA ODGOVORE DO KONCA NOVEMBRA !!

CNC – tehnik / programer / stružničar / tehnolog,

Voznik žerjava (voznisko dov. mora biti veljavno tudi v avstriji) !!

Strojni tehnik / Ključavničar / Varilec,

Tesar / Mizar,

Električar, Vodovodar itn…

Auto mehanikar, Auto klepar,

Gradbeni delavec / Zidar / Krovec / Klepar

itn.

lp Bernard Del Bianchi (ex-mariborcan)
(Sales Manager Austria)

(S)TEGMANN Personaldienste GmbH / Austria )
Blütenstraße 2
4040 Linz

Prosim poklicite /- oziroma pisite na:
Tel.: +4369912675677 (v nemskem /slovenskem jeziku)
Mail: [email protected] (v nemskem /slovenskem jeziku)[/center]

ŽIVIJO!

IŠČEM DELO V VILLACHU-BELJAKU…kot sobarica,čistilka,pomivalka posode,prodajalka v trgovini,proizvodnja..karkoli se najde od takih in podobnih služb.Nemški jezik razumem vse,govorim srednje bolj osnovno.Ima kdo kakršnekoli informacije na katerega delodajaca se lahko obrnem?

Moj mail:[email protected]

Če vas zanima delo v Avstriji si poglejte spletno stran http://www.delovtujini.info

Hahahaha….i ti bi delala v trgovini????

LP!

Porebujem varilce za delo v tujini(tig,argon) z osebnim delovnim dovoljenjem in a-testom.
Dela se v Nemčiji. Potrebujem še 4 kandidate, delo nastopi v začetku januarja. Urna postavka znaša od 10 do 13 eur na uro, prevoz in prenočišče sta naš strošek.Malica oz. kosilo se plača v obliki dodatne ure. Mesečno se opravi od 220-240 delovni ur. Za dodatne info. pokličite na tel:+38631625514

Samo

Na spletni strani http://www.delovtujini.info iščejo večje število monterjev kuhinj !

Lepo pozdravljeni!

Sem 28 letni fant. Po izobrazbi monter in upravljelec enegrestki naprav. Na področju inštalacije vodovoda imam 3 leta izkušenj imam pa veliko izkušenj z področja računalništva in tudi izpit za b in c kategorijo.
In iščem dobro plačano delo v avstriji,seveda kjer ni pogoj tuj jezik.
Znam samo slovenski jezik.
Resne ponudbe prosim na mail. [email protected]

lp,Gregor

New Report

Close