Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji
Zdravo,
Moje ime je jennifer
sem videl vaš profil danes na med.over.net/~~pobj in se zainteresirani, da veš,
ker si zelo lepo v vašem profilu, tukaj je moj e-poštni naslov
([email protected]), prosimo, pošljite mi e-pošto, tako da i bo
vam poslali moje fotografije. in vam povem več o moji self. mail me na
([email protected])
Ne pozabite na daljavo, barve, vere ali plemena ni važno, ampak ljubezen
zadevah veliko.
kiss draga ljubezen
jennifer
Zdravo,
Če še nisi našel zaposlitve bo morda to nekaj zate: Vaš link
gospod vi ko nudite delo v nemčiji avstriji itd…vi samo iščete ljudi z iskušnjam tu v sloveniji je bilo že več kot polovico slo v drugih podjetij prevarano za plačilo….usi bezijo ven tisti ki pa so mladi recimo 25 let ali 26 let pa ko nimajo iskušnje stem delom so pa delali kot pomočniki…njih pa noben noče zaposlit nitii jim ponudit delo ali pa vsaj priložnost ker taki bodo lahko delali še najmnj 15 ali 20 let… res je nekateri nimajo iskušnje ampak zakaj pa jim v sloveniji nedate priložnost usaj da poskusiji…??…..aja ljudje moji prijatelji in prijateljice…jebeš slovenska podjetja več kot polovica slo podjetij v slo iskoriščujejo ljudi…tako da ja najboljše it delat preko agencije…ali pa preko zvez…ali pa če kdo od vaših sorodnikov dela v nemčiji nizozemskem in ima kakšne zveze ali usaj podjetje…..pejte ven in poskusite srečo drugje bolše tudi to kot pa tu čakat in plazit po kolenih za slo podjetjem in čakat…ni vredno…recimo jaz znam delat gradbeništvo sem delal v nemčiji in v slo večinoma v nemčiji…knauf pomožna dela večinoma malerija ampak spet nimam iskušnje zdaj pa iščem za nemčijo ali pa nizozemsko….a mogoče v kdo za kako podjetje slo ko pošilja na nizozemsko ali nemčija…ali pa agencije kakšne v mb ali okolici mb….če kaj veste mi prosim pišite 070 394 709…HVALA Almir
Sem slikopleskar in iscem v tej smeri delo al pa kaksno pomozno delo v gradbenistvu kontakt [email protected]