Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji
Glede neplačevanja v avstrijskih firm pa vam lahko povem samo to,da imajo rok plačila 30 dni, če ne plačajo jo prijaviš inšpekciji ,ki takoj uredi stvar. Ne zavajat ljudi,da avstrijske firme ne plačujejo.Seveda se pa zgodi,da je posrednik kakšen naš človek in meša štrene, denar pobaše zase in to je to. Imamo veliko izkušenj z našimi firmami,ki delajo za avstrijce ali nemce in ne plačujejo.
Za A-Mont sicer ne vem, samo sumljivo se mi zdi,da iščejo toliko delavcev na novo če imajo zaposlenih 40 ljudi. Toliko dela pa sigurno nimajo, ker je takšnih podjejij kot so oni ogromno.
jola
Spoštovani,
kot uveljavljeno podjetje s petimi domovi upokojencev v Avstriji in 24 urno nego na domu, iščemo resne, pridne negovalke za 24 urno delo na domu (14 dni pri eni osebi in 14 dni prosto). Plača se plača po pogodbi, urejeno imate zdravstveno zavarovanje, poškodbeno zavarovanje hkrati pa se vam vplačuje tudi za pokojnino. Kot zaposlenemu v Avstriji vam pomagamo tudi pri urejanju otroških dodatkov v Avstriji. Kmalu bomo imeli v Mariboru v Hotelu Bajt predstavitev 24 urne nege na domu. Zraven Avstrijskih šefov sodelujeta tudi dve Slo- Diplomirani sestri, ki vodita njihove domove in vama bosta odgovorili na vsa vprašanja. Če smo vam vzbudili zanimanje vas bomo veseli, če nam pišete na e-mail : [email protected]. Odgovorimo vsakemu in mu posredujemo tel. št , kjer lahko izveste več.
Lep pozdrav 24h nega na domu
Lp
sem mlad fant star 24 let. zanima me je ma gdo kake veze za v avstrijo ali delo po terenu? trenutno sem brez sluzbe in iscem delo. delav sem eno leto po terenu hisne instalacije preko slovenske firme in seveda zaradi postenih nasih firm sem mogel pustiti sluzbo ker nisem dobil vse placano,plus zadnji mesec so nas za stanovanje nasrali in ni blo druge koda gremo domov. delal sem razna dela,sem priden,rad delam z ljudmi in tudi hitro se ucim.
po izobrazbi sem drugace kuhar,ampak me veselijo vsa dela ker rad delam. nemsko znam nekaj malega vendar se ucim hitro.
kontakt: lahko na fb alen colic
gsm: 041844037
mail: [email protected]
Pozdravljeni,
kot večina tu gor na forumu, sem si tudi jaz začel iskati službo v Avstriji. Imam svoj s.p. že 4 leta montaža pohištva. Pri nas se zlo težko shaja s tem s.p.-jem, sploh če gre več firm v stečaj, dela za monterje pa skoraj ni.
Zanima me, če kdo kaj več ve o DI GRAZIA NICOLA, kako lavfa njihov posel za nas iskalce zaposlitve v Avstriji???
Oz. če kdo ve za koga da potrebuje monterja v Avstriji, naj piše na [email protected] 051/666/509..
Iščem službo v Avstriji v kaki proizvodnji ali kaj podobnega(Magna Steyr,….) , delal v proizvodnji LED svetil – sestava luči. Imam izpit za viličarja, izpit B,C in E kategorije. Nemščina- zadovoljivo.
Končano računalniško šolo-računalniški tehnik.
Lahko tudi kako delo od doma, pisanje tekstov, ….
Računalniško znanje raznoliko.
Prosim za čim več podatkov kje lahko iščem službo.
Brigita lepo prosem ce me lahhko kontaktirate na mejl [email protected]
Sem doma v okolici MS-Prekmurje. Iščem možnost zaposlitve v Avstriji, za sebe in za moža, da bi se lahko skupaj vozila na delo in nazaj-vsak dan, ker jaz nimam vozniškega izpita. Delala bi v kaki tovarni ali kaj podobnega-lažja fizična dela, imam sicer končano srednjo administrativno šolo, ampak v Avstriji to ne morem uveljavljat, ker ne znam jezika…,mož pa ima le osnovno šolo. Delo bi moralo biti čim bližje slovensko-avstrijske meje, da se ne voziva predaleč. A je taka varianta sploh možna?. Lahko mi pišete tudi na gmail; [email protected], pa vam posredujem potem še telefonsko številko.
Dober dan
Sem doma v Slovenj Gradcu,iščem možnost zaposlitve v Avstriji kot varilec,imam iskušnjo 15 let.
Imam stalno prebivališče…
gsm:031367499
e-mail:[email protected]
zdravo , kje delaš zanima me pri katerri firmi si in kater kraj je sem interesent za delo samo direkt prek avstrijskega delodajalc po poklicu sem gradbeni- tehnik izkušnje keramika , kitanje, pleskanje javi mi če, kdo
kaj ve naj priloži tel ga kontaktiram lp. [email protected]
Pozdravljeni…
Iscem delo v Avstriji…kot sobarica, cistilka ali v proizvodnji…ne znam jezika. ampak sem vredna, odgovorna, tocna…in delo mi je nujno potrebno…(po poklicu sam ekonomski tehnik)…hrvaska sam drzavljanka, ampak imam stalno boravisce v Sloveniji…zdaj zivim v Kranju..lahko mi pisete tudi na e-meil [email protected]
star sem 33 let ,imam vec delovne iskusnje po podjetjih ,nekaj let sem delao kot monter za sestavljanje metalnih konstrukcij (varjenje montaznih elementov na visini) ,tudi armiranje zelez za montazne elemente tudi pri rem imam nekaj iskusnje ,vozniski ispit B,C in F kategorije,po poklicu Kljucavnicar,imam tudi iskusnje na delu v proizvodnji (brizgalni stroji: Arburg, Biraghi ,Ekscenrticne stiskalnice in podobno , razumijevanje angleskega jezika…ce kirga zanima taksen delavec za delo v tujini ali v slo. naj poljice 031 883 141 ali pise na e-mail: [email protected]
Lep pozdrav vam,
Vse vrste posojila so se posojeni po obrestni meri v višini 2% in je
sega od najmanj 2500 $ do največ $ 5,000,000.00 z
Najdaljše trajanje 30 let. Torej, če ste v stiski s posojilom, vljudno
pošljite nam izpolnjen prijavni obrazec.
Naše storitve vključujejo
* Home Loan
* Auto Loan
* Mortgage Loan
* Poslovni Loan
* International Loan
* Personal Loan
POSOJILA PRIJAVNICA
ime:
Spol:
starost:
naslov: