Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji
zivio moje sem Ksenija zanimam se za delo v avstriji tako da ce bi mi lahko posredoval od tega gospoda email ali st mobija da mi pomaga pri iskanju dela hvala se naprej moja st je 031580144
[email protected]
Zanima me delo v tujini Avstrija Njemcija, po poklicu sam strojni tehnik energetik ampak ne biram delo, nemscino dobro poznam in sam delo v Nemciji 6 let v proizvodnji v Nemskem podjetju Sera GmbH. Sem komunikativen, natancen,urejen in se hitro vklopim v delovno okolje. Zainteresirani naj poklicejo na tel 070474 890 Lep pozdrav. Karic
@sta te briga, ako još pratiš forum javi mi se na e-mail: [email protected]
Pretpostavljam, da imas korisne info za mene.
Hvala
Oj. Tudi mene zanima delo v Avstriji blizu slovenske meje v proizvodnji. Stara sem 29 let in imam 7 let delovnih izkušenj v nekaj malega v proizvodnji, trgovini, gostinstvu in večinoma pisarniška dela. Če ima kdo kakšen kontakt oz. informacijo naj me kontaktira na [email protected]. Hvala. LP, Vesna
Oj. Tudi mene zanima delo v Avstriji blizu slovenske meje v proizvodnji. Stara sem 29 let in imam 7 let delovnih izkušenj v nekaj malega v proizvodnji, trgovini, gostinstvu in večinoma pisarniška dela. Če ima kdo kakšen kontakt oz. informacijo naj me kontaktira na [email protected]. Hvala. LP, Vesna
Knaufanje/suhomontaža! Iščen sodelavca z izkušnjami za delo v avstriji, (brez posrednikov)
to je ponudba ki sem jo dobil za avstrijo
plača neto 1300eur po 3 mescih se lahko pogovarjas za vec
nadure 10eur neto
dobis se 13 in 14 placo (regres in bozicnica)
delavnik: od 7-12 in 13-17 pon- pet
vsaka druga sobota se dela cel dan
Tak da se domov hodi na 14 dni.
spanje lahko zrihta on za 290eur/mesec. ce si naredimo skupino pa si poiscemo sami in nas pride cca.150/mes
lp jure
pokliči 051 65 21 43
Knaufanje/suhomontaža! Iščen sodelavca z izkušnjami za delo v avstriji, (brez posrednikov)
to je ponudba ki sem jo dobil za avstrijo
plača neto 1300eur po 3 mescih se lahko pogovarjas za vec
nadure 10eur neto
dobis se 13 in 14 placo (regres in bozicnica)
delavnik: od 7-12 in 13-17 pon- pet
vsaka druga sobota se dela cel dan
Tak da se domov hodi na 14 dni.
spanje lahko zrihta on za 290eur/mesec. ce si naredimo skupino pa si poiscemo sami in nas pride cca.150/mes
lp jure
051 65 21 43
[email protected]
lika lapac svi ki pišete o slovenskih firmah je na zalost resnica i to da je isto v nemčiji in avstrji pisem iz mojih izkusenj nategovanja
sem strokavnjak in vodilni monter po raznih gradbiščih po eu in vam svetujem da sprejmite kakršno delo stem da zahtevajte predplacilo za teden dni to 60 ur delate in predplacilo 700 evrov to opravjate svaki teden in ce ne placa ne podi delati kadar placa gres delati izgubiš samo 5 dni neplacanega dela fifti fifti se kaze ovom poslu ti meni ja tebi i cao
Pozdravljeni,
Sva približno na istem, vendar jaz sem iz štajerskega konca iščem pa isto delo v proizvodnji…
In to prav zaradi “slabega znanja” nemščine….
lp
srečko
iščem delo kot knaufer…..fasader…pleskar….20 let izkušnje…..43 let
ponudbe ali bez posrednika
mail; [email protected]
Pozdraljeni…
Zanima me delo v Celovcu oziroma okolici. Stara sem 33 let, lasten prevoz. Zanima me čiščenje po hotelih, apartmajih, zasebnih hišah, kar koli… Če kdo ve naj mi javi na [email protected].
Lp