Najdi forum

Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

Mi smo podjetje iz Celja in delamo na Dunaju,če ste zainteresirani se lahmko oglasite na tel.oo38641991055.Lp.

iščem delo v avstriji , lipnica z okolico kot strojnik TGM , imam izkušnje z deli na bagerjih, ali delo v kakšnji proizvodnji, po izobrazbi sem avtomehanik , vendar brez izkušenj. Govorim malo nemško. tel 041/ 648-246

lp..zanima me vaša služba lahko me pokličete na tel…051890225

PETER PANITSCH GMBH

Seebachergasse 11

A-8073 Feldkirchen

T 0316/291366 F-75

http://www.peterpanitsch.at
[email protected]

iščejo se moški za delo v proizvodni in vinogradu

Zakaj pa samo moške??? Obstaja kakšen poseben razlog, da ženske ne bi zmogle?

Tudi midva s partnerjem iščeva delo v Avstriji – delava vsa gospodinjska dela in tudi urejava okolico, sva mlajši upokojenec in brezposelna še zelo aktivna in pripravljena delati – prosim pokličite na 051 816153

Za VARILCE: obrnite se na MagnaSteyer…prijava preko spleta ali agencije PCP. Tam vedno iščejo! Lahko greste tudi osebno do firme in pri receptorju izpolnite papirje.

Pozdravljena Brigita39,mi lahko prosim poveš kaj več o osebi Nicola Di Grazia,zanimam se za delo v avstriji in bi mi tvoje informacije prav prisle,hvala

po zanimanju sam varilac iscem delo ja sam iz bosne i hercegovine dali bi ja mogao pri vas da delam

iščem delo Avtomehanika voznika B.C E Kat karkoli

iscem delo v tujini nemcija,avstrija nemsko obvladam zelo dobro imam nemski ispit in imam zakljucna gradbena dela dejavnost odprto v Sloveniji. ce gdo rabi sem dostopan na tel. 070 898 059

Pozdravljeni, sem Dejan, star 26let, živim na Jesenicah, po izobrazbi sem strojni mehanik.
Prosim Vas če veste za katerokoli delo v Avstriji.
Imam izkušnje z različnimi stroji-cnc stroji, stroji za brizganje plastike…
Ter izkušnje z različnimi deli v proizvodni ali skladišču, kot vzdrževalec strojev, varilec in rezkalec, tudi kot krovec.
Opravljen imam izpit za viličarja.
Poprijel bi za kakršno koli delo, sem zelo prilagodljiv, delaven in hitro se učim.

Za kakšne koli informacije se že v naprej zahvaljujem, pišite mi na email: [email protected]

Za delo v tujini Nemčija in Avstrija iščemo večje število železokrivcev- montažerje
ter varilce.

Delo je redno redna plača,prevoz,spanje iščemo pridne in marljive ljudi. Plačamo vse prispevke in vse kot mora biti trenutno je dela za cca 8-9 mesecev. Lahko se mi javite na mail: [email protected] za podrobnejše informacije in kontakt.

Pozdravljeni!
Sem Drago 52 let po poklicu sem Avtomehanik z 16 let iskušnjami,popravilo tovornih vozil viličarjev,imam ispit B.C.E. Kategorije NPK koda 95 iskušnje poklicnega voznika 12 let po sloveniji.
-končan imam ispit za viličarja.
-imam tudi NPK varnostnik
sprejmem kakršno koli delo v Avstriji,sem iz okolice Celja
Za vse informacije bom vesel in se vam že v naprej zahvaljujem,dosegliv sem na tel. 070 838984

Moj mož je konktatktiral z zavodom Maribor z Gospodom Žarko Marković na telefon 022357689.Poslali smo prošnjo in so mu se javili z Avstrije v ponedeljek je že začel delati.Če Vas še kaj zanima moja adresa [email protected] Lep pozdrav.

Kaj je po poklicu mož in starost me še zanima, da vidim, za katere profile so službe. Kako mu gre nemščina?

Mene pa bi zanimalo delo v A, na področju strojne obdelave. Delam na BORVERKU CNC operater.
Z nemščinoj imam težave, ampak sem se pripravljen naučit. Na CNC strojih z krmiljem heidenhem delam samostojno, če kdo ve za kako službo naj me kontaktira.

Bi pa še me zanimala kaka montaža, delo v avtomobilski industriji ali vzdrževalec strojev.

[email protected]

Hvala

Jaz bi se pa zaposlil kot zdravstveni tehnik v avstriji.Kam bi se lahko obrnil?

Pozdravljeni!

Sem 23 letnik, ki išče prvo zaposlitev. Od 15. leta sem delal preko študenta in se ob tem šolal.
Sem iz koroške in bi delal kjerkoli v Avstriji (1 uro vožnje od meje). Problem mi predstavlja neznanje nemškega jezika ampak bi se ga naučil. Zanima me predvsem delo v proizvodnjah, na terenu ipd. in ne samo v določeni stroki, ker nimam predznanja in izkušenj. Sem pa vztrajen in se hitro učim.

[email protected]

Hvala, lp

New Report

Close