Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zaposlitev v zdravstvu-NUJNO!

Zaposlitev v zdravstvu-NUJNO!

Prosim za pomoč vse ki ste kakorkoli zaposleni v zdravstvu,da mi pomagate do zaposlitve,saj sem že več kot 3 leta na Zavodu za zaposlovanje,službe pa ni.Sem zdravstvena tehnica,stara sem 26 let,obvladam osnove računalništva,sem urejena,odgovorna,skratka imam vse kar potrebuje dober zdravstveni delavec.PROSIM.Sem iz Maribora.

Saška, pozdrav!

Ker si iz Maribora, ti predlagam, da morda poizkusiš v kakšnem domu upokojencev, kateri sedaj v Mariboru kar “rastejo”.
Včasih se najde delo za določen čas, v smislu nadomeščanja v času bolniških staležev, saj je znano, da je delo v tovrstnih zavodih za zaposlene v zdravstvu zelo obremenjujoče.
Neredko se zgodi, da potem delavec, ki je nadomeščal v tej službi tudi ostane, če se seveda “izkaže”.
Sama delam v domu upok., ampak ne v zdravstvu. V kratkem spet nastopim delo, po porodniškem dopustu.

Lep pozdravček.
Nataša

P.S. Šele sedaj sem opazila, da si to pisala že novembra. No ………mogoče pa boš vseeno opazila moj predlog.

New Report

Close