Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zaposlitev v zdravstvu

zaposlitev v zdravstvu

Lep pozdrav. Ali je mogoče kdo seznanjen o katerikoli zaposlitvi v zdravstvu?Po poklicu sem zdravstveni tehnik.Imam 9 let izkušenj s tovrstno zaposlitvijo. Bolnice,domovi za ostarele. Že 1 leto sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje in pošiljam prošnje po celi Sloveniji. Poslala sem 522 prošenj v skoraj vse zdravstvene ustanove in odgovori so sledeči-ne potrebujemo novega sodelavca ali pa obvestilo neizbranim kandidatom ali pa sploh ne dobim odgovora. Ne morem verjeti,da prav nikjer ne dobim službe. Prošnjo sma napisale z mojo svetovalko. Moram pa povedat,da mi zavod ni niti enkrat poslal nobene napotnice ali razgovora za službo. Poskusila sem z delom v proizvodnji ampak ne morem to delat saj sem navajena nege bolnika in zdravstvene usluge. Prosim pomagajte mi če kdo ve kje v Sloveniji zaposlujejo. Drugače pa se javljam tudi za delo bolničarja. Lp

V Slo je to skoraj misija nemogoče,js sm zato odšel v Nemčijo,pojd na tečaj nemščine pa čim dlje iz Slo za boljšo prihodnost.

Zalostno me kar pri srcu stisne, da je potrebno iti stran iz SLo ker nam tukaj ne omogocajo dela. Vsaj v zdravstvu vem da potrebujejo nove ljudi vem pa tudi, da jih ne smejo zaposlovati. Moja sestra je sla v nemcijo in je zelo zadovoljna

New Report

Close