Najdi forum

Zaposlitev v Lidlu – iz prve roke

Sem mlada, a že eno leto brezposelna, saj sem zadnjo zaposlitev izgubila zaradi zmanjšanega obsega dela in posledično reza zaposlenih (začetek korona zgodbe), in od takrat težko dobim kjerkoli, ne samo, kar me zanima (znam tuje jezike, delala sem v prodaji in promociji, a za delo v butiku in pisarni ne dobim, ker nimam diplome, verjetno tudi vez, ali pa iščejo nekoga, ki je doma čisto blizu in ima 5 let ali več delovnih izkušenj). V proizvodnji zaradi določenih zdravstvenih razlogov ne smem delati.

Zanimati sem se začela za delo v Lidlu, poslala bom par vlog v trgovine v širši okolici, a me še bolj zanima, ali se da delati tudi samo v skladišču, ne na blagajni? Prebrala sem, da nudijo aktivno uvajanje, a mi ni čisto jasno, kako se v tisti gužvi naučiš dela za blagajno. Meni kot stranki ni nikoli težko počakat malo dlje, tudi ko se mi mudi, pač potrpim iz solidarnosti, vendar v Lidlu ipd. živilskih verigah še nisem videla ko bi koga uvajali, v vrsti pa bi stalo 10 oseb s polnimi vozički.
V prodaji sem delala dve leti, a z oblačili, tako da mi blagajna ni tuja, le v Lidlu ko je tako natempirano mi ni čisto jasna slika, kako poteka začetek … In ali je možno delati tudi samo v skladišču.

Hvala za pomoč tistih, ki tam delate ali ste delali!

New Report

Close