Najdi forum

zaposlitev Telemarketing Maribor

Ali je kdo bil na razgovoru na Telemarketing Maribor (KLICNI CENTER)?
Kaj so vam rekli? Ne vem ali bi poslala prošnjo.

Glede na to, da imajo nonstop razpis se meni zdi, da v tem podjetju nekaj ne štima. Jaz na tvojem mestu ne bi poslala še manj pa bi šla na razgovor. Po mojem se delavci menjajo kot po tekočem traku. Kdo še pa danes kupuje izdelke po telefonu?

Cista prevara. Jaz sem lani bla in se jih vec poznam. 3dni probne delas. Mato pa recejo da te bodo poklicali in kr menjavajo da jim zastojn delajo. Samo ne tja!!

Je to še zmeraj v bivši Metalni?

Spoštovani,

Nudimo delo telefonista od doma, brez obveznosti prodaje. Potrebno je sklicati termin oziroma dogodek.
Delo od doma, redno plačilo (Maribor)

Za vse informacije nam pošljite SMS z vašim mail naslovom.

Tel.:040254313

Čim dlje stran od tega podjetja. Bila, videla, delala in odšla. Najprej je vse sladko, potem pa ti začnejo z normo, z pritiski, pavza za malico je 15 minut. Kontrolirajo, poslušajo klice, tako ali pa tako ljudje nočejo več kupovat teh dragih izdelkov, ker jih drugje dobiš ceneje. Najprej stranko siliš da kupi, da bo plačala ko bo lahko, potem jo pa čez 1 mesec kličeš kot neplačnika in ji težiš, da mora plačat. Ne, ne pošiljaj prošnje, še manj pa hodi na razgovor. Vsak mesec se zaposlene menjavajo kot po tekočem traku.

Glede na to da se delo opravlja od doma, zakaj pa sami ne kličete in težite folku po telefonu. Zakaj? Ker nimate jajc in zdaj bi radi eno punco nasrali da to umazano delo opravlja namesto vas.

New Report

Close