zapletanje s poročenimi
Spoznala sem moškega in se vanj zaljubila.Čez čas pa mi na uho pridejo nič kaj prijetne reči.On se je in se zapleta s poročenimi.Ni jih veliko ampak izbrane so vedno poročene.Zakaj je nekomu lažje živeti v skrivanju in nevarnosti,kot pa biti pošten in vsem na očeh???Zaradi tega se od časa do časa spreva in sva oba nervozna,čeprav je z mano in ima čas zame.O bivših tistih poročenih noče govoriti ali pa govori zelo površnjo o njih, vse sem izvedela po strani ,dejstvo je,da bi mi jih ta definitno zamolčal.Z nekom je dolgolete prijatelj,speljal pa mu je ženo ta seveda za to ne ve.Brez problema jiva še naprej občasno obiskuje tudi z njenim možem prijateljuje.Nekoč sem ga vprašala ,kako to ,da piješ z njim kavo veš pa,da si bil v zvezi z njegovo ženo.Takrat postane slabe volje in mi govori naj neham.Le kaj je v človeku,da mora ravno s takšnimi vzpostaviti nek odnos.?
No, jaz imam kolega, ki je bil tak metuljček. Pravi, da mu je bilo fajn, dodaten adrenalin, zrele ženske, v glavnem vsaj par let starejše, da so bile v redu osebe, pa niso preveč težile in mu je ostal čas za žurat. Zdaj je že svojih 20 let v resni zvezi in ga skakanje s poročenega cveta na cvet ne zanima več.
Ni tako pomembno, kaj je počel, pomembno je, kako funkcionira v zvezi s tabo. Lahko gledaš na to tudi tako, da pač namesto da bi do 30. leta čakal nate in ne povohal nobene druge, je ta čas zapravil za bežne zveze. A če bi bile te ženske samske, bi bilo kaj boljše?
Če spelješ ženo nekomu, ki ga ne poznaš (pa ne gre za neko noro ljubezen, izjemo, blablabla), potem gre le za to, da morda zakon zate le ni vrednota.
Če spelješ ženo prijatelju, znancu, potem gre za filanje ega – pač si gradiš svojo samozavest na tem, da dokažep, da lahko imaš to, kar ima tvoj prijatelj/znanec. Zadeva se mi zdi zelo podobna tisti najstniški situaciji, ko so tvoji najboljši prijateljici všeč po vrsti vsi tipi, ki so všeč tudi tebi. Jaz sem imela eno tako… Komaj je bil eden meni všeč, že je bil tudi njej in ga je osvajala, da bo ja dokazala, da ga ona lahko ima … Go figure…