Najdi forum

Zanositev z maco

Pozdravljene punce!

Prosim tiste, ki ste zanosile s pomočjo uživanja mace, da poveste svoje izkušnje o tem, katere znake zanositve ste imele, kdaj so se pojavili in ali ste takrat še uživale maco?
Tudi sama upam da mi bo maca pomagala, in tokrat potihem mislim na to, da je mogoče kaj uspelo, čeprav so moji znaki dokaj netipični (10 dni boleče bradavičke, zdaj par dni ne več, samo zgledajo še vedno otečene,nabrekle;ogromno lulam-občutek na čase taki kot da imam vnetje mehurja). Nimam pa nobenih slabosti, vrtoglavic, glavobola, zgage, prsi me nič ne bolijo-niti bradavičke ne več, zato sem pomislila, če mogoče maca kaj vpliva na to in blaži znakce, glede na to da skrbi za splošno dobro počutje-tolažim sama sebe, saj vem:).

To boste znale tiste, ki vam je z maco uspelo, najbolje pokomentirat. Drugače pa jo še vedno jem, ker M še ni in niti nevem kdaj bi naj prišla (prva po jemanju mace je prišla po 60 dneh jemanja, zdaj je že okrog 35.dan in čutim da bi znala prit v kratkem-čeprav si bolj želim nekaj drugega:))

Upam, da se bo kateri dalo prebrat to moje dolgovezenje (ni šlo napisat krajše:) ) in odgovoriti in se že vnaprej zahvaljujem.

Lp

http://www.super-hrana.si/maca%20v%20prahu

Uporaba: 1 čajna žlička dnevno. Vmešajte v sok ali smoothie.

Pri ženskah lahko pozvroči preobčutljivost dojk, zato v takem primeru zmanjšujte dnevni odmerek do te mere, da težave izginejo. Tudi ni priporočljivo uživati prahu korena Maca zvečer, saj je lahko zaradi povečane energije moten spanec. Začnite z manjšim odmerkom in postopoma povečujte uporabo, tako da dosežete optimalni učinek.

Vsi znaki ki jih opisuješ lako pomenijo vse mogoče, pa ne pozabi da tudi psiha dela svoje. In tudi če zanosiš po uživanju mace, sem prepričana da se znaki ne bodo razlikovali tistim ki ji imaš brez mace. Lako sploh ni nobeni znakov, tako je bilo denimo pri meni.
Ti pa želim da se ti izide po željah.

A jo nosečnice lahko uživajo?

ojla!

Meni deluje maca zelo blagodejno, jemljem jo dva meseca brez prekinitve. Po IVF sem bila zelo izčrpana, začela z maco in energije imam kot še nikoli. Zmanjšuje se mi tudi izcedek pred M. Ta pa mi po jemanju mace zaostaja kakšne tri dni. Zanosila sicer nisem, ampak čutim, da sem končno na pravi poti…Jemljem jo po dve čajni žlički, ne-zvrhani. Jemala jo bom še en mesec, potem bom naredila enomesečno prekinitev.

Srečno!

New Report

Close