Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja zanositev tik pred menstruacijo

zanositev tik pred menstruacijo

Zanositev v dnevih pred menstruacijo je možna.? Kaj pa dan pred menstruacijo oz. ko se menstruacija že začenja.?

lp zanima me moja punca je pred 14dnevi mela menzo in zdaj jo je dobila prehito to pomeni da mi mestruacija prehiteva in me zanima ali je to mozno da gre za zanositev ali je zanositev mozno samo takrat ko ti zaostaja ali je pa splih ni? mene fulll skrbi ampak sex je biu venk zasciten hvala za odgovore lep pozdrav

OI,

s fantom sva pravkar imela spolni odnos in pri tem se je semenska tekočina razlila v mojo nožnico. Kontracepcijske tabletke jemljem že kakšno leto, no včeraj sem pojedla zadnjo tabletko v tem ovojčku. Menstruacijo bi morala dobiti jutri. Ali menite, da naj grem vseeno po jutranjo tabletko, ali za skrb ni potrebe?

Resno? Jemlješ KT že kakšno leto, zdaj te pa skrbi, ker si imela en normalen spolni odnos? Zakaj potem sploh jemlješ kontracepcijske tabletke? V enem letu ti ni uspelo prebrati navodil v škatlici, kjer jasno piše, kdaj si zaščitena pred nosečnostjo in da je zaščita tudi v času enotedenskega premora, ko pride do odtegnitvene krvavitve?
Pa dejte no… Vse vemo o vsem, a svojega telesa pa ne poznamo niti malo…

Pozdravljeni mene tudi nekaj zanima. S partnerjem delava na tem da bi imela otroka. 5.1.2015 sem imela nazadnje menstro. Vmes sva imela 4 odnose z izlivom tam med 17-25.2015. Naslednja menstruacija naj bi bila tam 5.1.2016. Ampak je ni bilo. 2x sem nardila test cler blue samo je bilo negativno. V nedeljo 17.1. Pa sva imela spet odnos z izlivom. Drugi dan zvecer pa sem dobila krvav madež na hlackah. Potem sem si dala vlozek. In tega je bilo zelo malo. Drugi dan je bila kri samo še takrat ko sm se obrisala.in vse do danes. In sedaj me zanima kaj bi.to bilo. Lp

Zanimivo cis tak ti ppvem kljub temu da vemo u osvojem telesu use pa da beremo navodila sem jaz zanosila kljub jemanju tabletk vsak dan isto uro!

Pozdravljeni!

Zadnjo M sm imela 9.7. naslednjo pricakujem 4.8. ali 5.8. S partnerjem sva imela nezasciten odnos 29.7. Glede ovulacije pa zau nevem saj nikoli nisem bila pozorna na to. Ali je moznos da zanosim?

Pozdravljeni! Namrec imela sm zadnjo menstruacijo 9.julija. nezasciten spolni odnos sm imela 29.julija in 1.avgusta(danes). Pa me zanima ali je kaksna moznost da sm zanosila? Ldpo bi prosila za cimhitrejsi odgovor! Lep vecer!

Pozdravljeni! Resnicno bi prosila za pomooc! Kot sm ze 1x napisala,zadnjo M sm imela 9.julija in imam nekoliko neredno M. Naslednjo pricakujem nekje pojutrisnem.. Nezascitn spoln odnos sm imela 29.julija 1.avgusta in 3.avgusta(dans) glede ovulacije pa zau nisem bila pozorna kdaj bi jo lahko imela… In zdej me zanima ali je slusajno kaksna moznost da zanosis par dni ali pa en teden pred predvideno M? Lepo bi prosila za cimhitrejsi odgovor. Hvala Vam vnaprej in lep pozdrav!

Se opravičujem, če bom nekoliko nesramna, ampak hudiča, koliko pa ste stari, da takšne stvari sprašujete po forumih?!? Če ste v dvomih, pot pod noge in v lekarno po test za nosečnost. Saj veste, kaj pravi dr. Pušenjak, ob vsakem nezaščitenem spolnem odnosu obstaja možnost zanositve… Vse dobro!

Pozdravljene. Lepo bi prosila ce bi mi lahko kdo pomagal/svetoval. Tako je… Zadnja menstruacija je bila 19-23. 7. imam jo na cca 36 dni. Edini spolni odnosi k sem jih imela so bili od 10.8. do 25.8. Nekje 24.8. bi morala dobiti menzo..ampak je se danes nimam. Naredila sem ze nekaj urinskih testov,ki so bili negativni. Ginekolog me je poslal na krvni test..ki pa je tudi bil negativen( 3.9.)..rezultat <1. Ali bi v tem casu ze pokazalo ce bi bila noseca? Naj povem,da me ze 12 dni boli trebuh kot pred menzo. Skos imam obcutek,da bo vsak cas..ampak nic. Sem pa imela nekje 14 dni nazaj 2x cisto malo rozast izcedek. Imam pa tudi rumenkast izcedek. Vem,da mi ne preostane drugo kot cakat..ampak vseeno bi bila vesela vsakega vasega odgovora. Lp

pozdravljeni mene zanima pred 6 dnemi sem imels nezasciten spolni odnos in to dvakrat danes sem dobila menstuacijo ali je mozna zanositev?

prosim za odgovor

pozdravljeni mene zanima pred 6 dnemi sma imela z partnerjem nezasciten odnost. dvakrat. danes sem dobila M ali je mozna zanositev?

prosim za odgovor!

lp.imam vrasanje glede plodnosti saj vec sama nevem kdaj.zadnja menst.je bila 2sept. pa do 7.sept.ali je mozno da so plodni dnevi med menstruacijo oz.konec nje.menstruacija na 21dni. zdaj ta mesec na 20dni,dobila 27sept najprej bolecine,pol rjav izcedek,drug dan se je pa vlilo.po izracunu plodnih dni ,sem plodna 30sept ali je to mozno??”hvala vam ze vnaprej

New Report

Close