Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja zanositev tik pred menstruacijo

zanositev tik pred menstruacijo

Živjo.

S partnerjem sva imela nezaščiten spolni odnos 5dni pred M. 2 dni potem pa sem opazila rjavkast izcedek iz nožnice. Malo sem v skrbeh saj na nosečnost in otroka nisva še najbolj pripravljena. Zanima me koliko možnosti imam da sem zanosila kljub temu da bi čez 2 dni morala imeti M?
Kaj bi lahko pomenil rjavkast izcedek.
Hvala za odgovore.

Hormonske motnje?

Zdravo!

Nekaj me zanima. Ta mesec sem imela ovolacijo en teden pred nacrtovano menstruacijo, sedaj pa mi menstruacija zamija ze 3 dni je to lahko nosecnost ali ke to zaradi zltega ker je bila ovolacija tako pozno?
Za odgovor se vam ze v naprej zahvaljujem

Ursa

Pozabila sem povedati da imam v trebuhu skos obcutek kot ga imam pred menstruacijo.

Hormonske motnje…. nisem pomislila na to, vendar še vedno me skrbi kaj pomeni krvav/rjavkast izcedek

Padec hormonov lahko sproži takšne izcedke. Sama imam to že leta in leta po ovulaciji. Ginekologinja, pa tudi strokovnjaki v Leonišču se nikoli niso kaj veliko ukvarjali s tem. Včasih predpišejo Dabroston, če je le preveč nadležno.

Lep pozdrav!
stara sem 19 let in sem imela ne dolgo nazaj moj prvi spolni odnos…Z fantom sva bila nezaščitena in odnos je bil 2 dni pred M.. Ali je možno da bi lahko zanosila? Kaj naj storim,ker si tega nemorem privoščiti!

Zdravo!

Pred kakšnimi 3 urami nama je s fantom počil kondom in tega sploh nisva vedela do konca spolnega odnosa. Nekje 2 uri za tem pa sem dobila menstruacijo. Ali je sploh mogoče da zanosim, če sem zdaj dobila M.? Menstruacija je redna, kot ponavadi. Nič rjavga izcedka, redna M.

Naj grem po nujno tabletko?

Nujno pojdi po en priročnik o spolnosti, lahko je tudi za osnovno šolo, in se podučita, kako deluje žensko in moško telo, kaj se dogaja v ženskem telesu med ciklom, kako ženska zanosi in podobno.

Pohvalno, če res uporabljata kondome, vsaj nekaj, ampak nujno se najprej tudi malce izobrazita, preden se gresta igrice, ki imajo lahko usodne posledice.

Pozdravljene!

S fantom sva se odlocila, da si ustvariva družino, zato sem julija 2013 prenehala jemati kontracepcijske tabletke. Od novembra se ne paziva vec. Do sedaj nama se ni uspelo, zadnji test sem naredila 13. januarja, vendar je bil negativen.

Sicer imam redne menstruacije, vendar mi ta mesec zamuja. En dan pred pricakovano menstruacijo ( to je 17. januar) sem dobila podobne simptome kot pri menstruaciji ( bolece prsi, stokanje v jajcnikih, povisana TT, na trenutke me obliva pot, zelo hitro menjam razpoloženje, tezave s prebavo, beli tok..)
Skratka, cutim, da se v mojem telesnu nekaj dogaja.

Je mozno, da sem zanosila? Kdaj naj opravim test?

Hvala za odgovore

ja punce, zanosite lahko tik pred menstruacijo. mi smo na tak način že drugič noseči 🙂
kot je napisal dr. Pušenjak – citiram: “Ženska z nezaščitenimi spolnimi odnosi je vedno lahko noseča!”
In res je tako. četudi dobite menstruacijo, ni nujno, da je menstruacija, ne glede na to kako močno krvavenje imate. lahko je posledica, ki nastane ob “prihodu” semenčeca v jajčece.

Očitno je, imam doma dokaz star skoraj dve leti in pol. Zanosila sem pa tisti dan, ko sem tudi dobila menstruacijo. Ginekologinja ni verjela, a če imaš enkrat mesečno odnose, že verjetno veš, kdaj…

Pozdravljene,

tudi midva s partnerjem sva imela nezasciten odnos 2 dni pred menstruacijo. Menstruacijo sem dobila a je bila tako slaba v primerjavi z ostalimi. Ze tri dni kar mi dela zjutraj slabo, cigareti mi ne disijo, slabo mi je ko prizgem…. Vglavnem cudno se pocutim. Zanima me samo, ce lahko nadaljujem s kontracepcijo al rajsi ne, ker nisem prepricana al je nastopila nosecnost al ne???
Kaj svetujete???
Hvala in lp.

Veš kaj a si budala ali totalno nesposobna?
čemu služi kontracepcija? Veš njen namen?

Pozdravljene.
Upam,da mi lahk katera pomaga. Spolni odnos sem imela kaksen teden pred menzo. Menza je bila zelo boga,skoraj nic. Sicer je trajala 5dni ampak cez dan kaksen mali izcedek nic drugega. Od tega odnosa je zdaj 3 tedne. Vem,da malo ampak vseeno me ze 3 dni spremlja tako huda slabost,da komaj drzim hrano notri. Zanima me kdaj bi test pokazal ce sem noseca. Sem vceraj enega naredila-negativen ampak sklepam,da bi bilo prezgodaj,da bi se pokazalo ce je nosecnost ali pac? Cakam na drugo menzo? Hvala za pomoc Lp

Zivijo,

kot vidim nisem edina s problemom, namrec sem pred petimi dnevi imela nezasciten odnos, naslednji dan sem dobila menstruacijo. Vceraj me je nekaj “zviznilo”, da pa le je moznost (seveda!!!) zanositve.
Zelo me zanima, kaksni so znaki, ce sploh so mozni po petih dnevih ali je zdaj vse le zasidrano v moji psihi?
Srcno upam da je zgolj moja psiha, saj bi bilo zelo neprijetno da bi bila noseca.

Prosim za pomoc, saj sem zelo prestrasena in nervozna v cakanju na 14.dan ko bom lahko opravila test nosecnosti.

Lp

Probaj se enkrat s testom, velikokrat se zgodi da je prvi negativen, drugi pozitiven. Ne cakaj na drugo M, saj je lahko prepozno ce je otrok nezazeljen.

Pozdravljene.
Na vas se obracam z upanjem,da mi bote lahko pomagale.
3 mesece sem jedla kt. Ker mi je po njih bilo nevrjetno slabo sem sla ginekologinji,ki mi je pripisala druge. Zaradi slabega pocutja in drugih zdravstvenih razlogov sem se odlocila,da jih sploh ne bom nekaj casa jedla. Ko je prisel moz iz sluzbenega potovanja sva imela spolne odnose s kondom,ki je pocil. Zadnjo menzo po tabletkih sem imela 23.06. Edini spolni odnos pa 10.07. Zdaj imam pa ze dva dni rozast izcedek,menze pa odnikoder. Test sem opravila,bil je negativen. Ali bi sploh pokazal tako kmalu,glede na to,da je od spolnega odnosa komaj 10dni in po mojih izracunih mi menza zamuja ze 3 dni. Vceraj sem celo imela menstrualne krce,ki so zdaj popolnoma izginili. smiley

za tabletko nisi slišala???

New Report

Close