zanositev pri 21-ih
Živjo.
Vania, če si naraščaja želiš (in seveda tudi tvoj partner), potem imaš odgovor že sama. Ni nujno prej imet vsega porihtanega. Nekatere materialne stvari se porihtajo sproti, žuraš in potuješ pa lahko tudi pri 40ih, ko bo tvoj otrok že 20-leten. Verjetno boš pri 21ih sicer malo drugačna mamica, kot bi bila pri 30ih, ampak to ni nujno niti slabše niti boljše. Zanesi se na svoje občutke.
Jaz osebno sem mislila, da moram prej imet šolo, stanovanje, kariero, zrelost, avto, žuranje, potovanja, ko pa sem se končno lotila delanja otrok, pa ni šlo. Ko se enkrat soočiš s takšnim problemom, ti je hitro jasno, da je pri vsem skupaj najbolj pomembno trdno partnerstvo. To je osnova za družino. Stanovanje je lahko tudi majhno, avto je lahko tudi star, voziček je lahko tudi od prijateljičinega otroka, počitnice so lahko tudi blizu in poceni. Tudi sama se tega nisem zavedala, pa me je življenje prisililo, da se hitro naučim…
Srečno.
VV
_vania_, 08.05.2008 ob 20:03
Pozdravljeni!
Najprej se opravičujem, ker sem odprla novo temo, saj mogoče je že kje podobna odprta, vendar mene zanima, kaj vi mislite o zanositvi pri 21.letu starosti in po 4ih letih resne zveze? Menite, da je prezgodaj za naraščaj ali ne? Seveda je v to vključena tudi poroka…
Hvaležna bom za vsak odgovor,
LP,
vania
Eno Vprašanje kako jaz sara pustinek posot čutim imam jačnik na brebuh lp sara pustinek