Zanositev po splavu s tabletami – primerna debelina sluznice
Spoštovani,
žal niste zapisali, kolikšni nosečnosti je dejansko prekinjena nosečnost ustrezala, ko se jo je prekinilo. Če je bila nosečnost manjša od 8 tednov, lahko dejanski na novo zanosite takoj, ko bo to mogoče, pri višji nosečnosti pa priporočam še kak dodaten ciklus odloga.
Spoštovani,
bila sem noseča 8 tednov in 3 dni. Zarodek pa je bil star šele nekaj čez 6 tednov. Po splavu je zdaj že 12 dni, jaz pa imam še vedno krvavitve. Nekaj dni nazaj, so se zmanjšale in je bil bolj rjav izdecek, zdaj pa so se ponovno okrepile (kot 1. dan menstruacije). Imam tudi minimalne krče. Je to normalno? V bolnišnici so namreč rekli, da bi se krvavitev morala ustaviti po 10. dneh in da imam takrat lahko normalne spolne odnose, vroče kopeli itd. Pregled pri osebnem ginekologu pa imam šele čez 1. mesec.
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Mojca
Spoštovani,
vedno znova se čudim, zakaj ženske tako hitite s kontrolnimi testi nosečnosti. Če ste glede tega dobili kakšno navodilo, se je verjetno glasilo, da test opravite ponovno čez 2 tedna (14 dni), ne čez 11 dni. Z razlogom, kajti v manj kot 14 dneh je test lahko pozitiven tudi, če je vse v redu. Če boste krvaveli dalj kot 2 tedna se vrnite v bolnišnico, ko bo vse za vami, pa lahko zanosite ob prvi ovulaciji, ki se bo pojavila.