Zanositev
Na straniscni skoljki je bila sveza, se vlazna sperma. Nad skoljko sem urinirala in obstaja moznost da je sperma spricnila v mojo noznico ali pa na spodnjice, ki sem jih nato oblekla. Imela sem ravno plodne dneve in iz noznice se mi je vlekla plodna sluz. Kaksen je odstotek moznosti za zanositev v taksnem primeru?
ina355, 05.05.2025 ob 20:01
Na straniscni skoljki je bila sveza, se vlazna sperma. Nad skoljko sem urinirala in obstaja moznost da je sperma spricnila v mojo noznico ali pa na spodnjice, ki sem jih nato oblekla. Imela sem ravno plodne dneve in iz noznice se mi je vlekla plodna sluz. Kaksen je odstotek moznosti za zanositev v taksnem primeru?
Ne, sperma sama na more skočiti v nožnico.
lp, N.
udshefu, 03.07.2025 ob 14:37
Pozdravljeni,
kaj pa če se iz nožnice vleče plodna sluz in pride ta sluz v stik s svežo spermo (2 min) na straniščni školjki? Plodna sluz, ki je bila v stiku spermo se nato med oblačenjem prenese do nožnice?
V nosečnosti je normalno, da je več izcedka iz nožnice, ki je lahko tudi sluzast. Če je bel do rumen in ne srbi ali peče, je to normalen izcedek.
Če pride izcedek v stik s partnerjevo spermo, ni to nič nevarnega. Med nosečnostjo imate lahko tudi spolne odnose.
srečno, N