Zanositev
Lani sem zanosila in po rjavkastem izcedku pri 14 tednih tudi umetno splavila, ker je plod izumr. Zadnja dva tedna sem jemala Lekadol proti bolečinam-zaradi vnetja vratu. Zdaj se trudiva z možem a nič. Stara sem 41 let. Opravila sem pregled za prehod jajčnikov in vse je v redu. Imam sedlast uterus. Kaj natanko to pomeni. Ali mi svetujete laparoskopijo.. Lep pozdrav. Barbi
Draga Barbi
Jaz bi ti svetovala laparo. Ko ti delajo laparo tudi ugotovijo bolj podrobnosti glede uterusa. Sedlasto imaš prav točno ne bi vedela zakaj se gre mislim, se gre pri tebi za kakšno pregrado na maternici in zato plod ni obstal. Ker si že v letih pohiti čim prej na laparo in, če bo potrebno naredi še histeroskopsko operacijo, takrat upam, da se ti bo lahko plod zadržal. Želim ti vso srečo…………
Lep dan
Doroteja
Sedlasta maternica oz.uterus arcuatus pomeni rahlo drugačno obliko, ki pa izmed vseh oblik edina ne vpliva na možnost zanositve – to so besede mojega ginekologa, strokovnjaka za neplodnost.
Sorči, včasih vas majčkeno poškilim, čeprav sem obljubila, da si bom do septembra dala mir. Če pa vas pogrešam!!
Pa-pa