Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Zanima me vaše izkušnje z Karmen Stropnik (neplodnost)

Zanima me vaše izkušnje z Karmen Stropnik (neplodnost)

Pozdravljene,

Zanima me če je katera imela izkušnje z neplodnostjo in je hodila na refleksoterapijo k Karmen Stropnik in ji je nato končno uspelo zanositi po naravni poti ali pa s pomočjo ivf?
Zanimajo me vaše izkušnje,saj jaz sem že čisto obupana sem ravno imela tretji postopek ivf in je bil negativen mi ponovno ni uspelo.

Nimam sama izkušenj, lahko povem samo kaj sem izvedela. Super je, če želiš nekoga za pogovor, glede same refleksologije je pa tako..enim je uspelo,enim ni.

Kolikor imam jaz izkušnje z refleksologijo, moram reči,da me ni ravno prepričala,in se bom, v koliko bo rezultat negativen, raje odločila za akupunkturo.

Jaz sem hodila k njej v 2 postopkih.
Je luštna za pogovarjat, veliko stvari ve, tudi svetuje, čeprav moram reči, da če bereš forume, vse zveš tukaj.
Jaz osebno nisem zanosila po tem ko sem hodila k njej, niti ne morem reči, da sem imela debelejši endometrij ali boljše zarodke.
Ne vem.. bi pa verjetno še šla k njej, če bi mi finance dopuščale, ampak glede na to, da sva že tako samoplačnika, ni dodatnih EUR še za takšne stvari.

Ja sem sama bila na akupunkturi pa je tak tak,ampak saj veste da se oprimemo vsake bilke samo da je na
koncu rezultat.

Ima mogoče katera kontakt od Karmen kakšno telefonsko ali pa e-mail naslov.

upam, da je še ista izpred 5 let: 041 439 033

Jaz sem hodila k njej, lahko rečem da je zelo pozitivna oseba in ker se je tudi sama soočala z neplodnostjo zelo veliko ve o neplodnosti, vendar je moj rezultat v postopku enak tistim, ko Karmen nisem obiskovala, zato se za nadaljne obiske nisem odločila. Boljši odziv sem imela pri akupunkturi, vendar do želenega rezultata še vedno nisem prišla.

Sama sem tudi hodila k njej ko sem bila v postopku. Meni je uspelo in verjamem da je nekaj na tem. Malo mi je verjetno tudi pomagalo ker sem menjala kliniko (tujina) in sem dobivala tudi inj za podporo. Sama sem že čutila reakcijo ko sem bila prvič pri njej. Je pa zelo topla oseba ki ti zna prisluhnit, te potolažit in kar se mi zdi predvsem najpomembnejše ti vedno vlije veliko upanja in novih moči. Nikoli se ji ni (predvidevam) težko oglasiti na telefon in dati potrebne informacije, nasveta ali pa človeka samo poslušati. Vsekakor je oseba ki nas vse razume ko to prestajamo, ker je tudi sama dala vse to in še več skozi. Lahko rečem samo kapo dol in vsa čast ji da še drugim pomaga. Drugače pa ko sem hodila k njej je zelo veliko punc zanosile ko so hodile na postopke ali pa ko so šle po darovano celico tako da je nekaj sigurno na tem.

New Report

Close